Sunay Akın’dan Hürriyet’e övgü: İzmitliler çok şanslı
Gündem, 22 Mayıs 2019 12:40Şair, Yazar, Gazeteci, Araştırmacı ve Tiyatro Oyuncusu Sunay Akın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Sunay Akın “ İzmitliler aydın bir başkanları olduğu için çok şanslılar” diyerek İzmit’te kültür ve sanat anlamında Başkan Hürriyet ile işbirliği içinde olacağını söyledi.
Şair, Yazar, Gazeteci, Araştırmacı ve Tiyatro Oyuncusu Sunay Akın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Sunay Akın “ İzmitliler aydın bir başkanları olduğu için çok şanslılar” diyerek İzmit’te kültür ve sanat anlamında Başkan Hürriyet ile işbirliği içinde olacağını söyledi.
İZMİT’E BORCUM VAR
Ziyarette konuşan Sunay Akın, “İzmit benim için Ruşen Hakkı demektir. Aradan 20 küsur yıl geçti ve ilk kez buradan bir davet aldım. Fatma başkanımız ile İzmit’e kültürel anlamda ne yapabiliriz onu konuşacağız. Kendisi aydın bir kişilik, kazanmasına çok sevindim. Görevinde başarılar diliyorum. Bir kadının başarısı çok önemli. Kadınlarımız siyasette daha çok olsun. Kadınlarımıza sesleniyorum: Lütfen daha çok öne çıkın. Lütfen sizler bu ülkeyi yönetin. Korkmayın bundan daha kötü yönetemezsiniz. Kadınların üretken yapısına çok ihtiyacımız var. İzmitliler böyle aydın bir başkanları olduğu için ve Fatma hanımdan dolayı gerçekten çok şanslı. Çocukluğumda kibrit kutularının üstünde saat kulesi vardı. Onları biriktirirdim ve İzmit’i oradan tanıyorum. O yüzden saat kulesine benim borcum var. İzmit fuarı, SEKA. Bizim İzmit’e borcumuz var. İzmitli çocuklar ve ailelere yönelik yapabileceğimiz ne varsa sonuna kadar destek olacağım” şeklinde konuştu.
DENEYİMLERİNDEN YARARLANACAK
Ziyaret için konuğuna teşekkür edip Kocaelispor forması hediye eden İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’te “ ziyaretten dolayı onur duydum. Uzun süre önce Sunay bey ile tanışmıştık. İzmit’te kültür sanat anlamında kendisinin deneyimlerinden faydalanacağız. Benim için gelmesi çok kıymetli. İzmit için işbirliği içinde çalışmak beni çok mutlu edecek. İzmit’in gerçekten kültür, sanat ve spor damarları uzun süredir tıkanmıştı. Biz o damarları açmak istiyoruz” dedi.
Gündem, 22 Mayıs 2019 12:40
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
