Kocaeli’yi daha iyi yerlere taşıyacağız
Gündem, 20 Mayıs 2019 01:47Başkan Büyükakın,Her kesimin her insanımızın fikirlerine değer vermek bizim siyasetimizin en önemli unsurlarındandır. Bu şekilde halkımızın yanında oluyor, dertlerine derman oluyoruz” açıklamasını yaptı.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,geçmiş dönem AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yapmış isimlerle bir araya geldi. Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğini güvenlikten ekonomiye kadar farklı alanlarda saldırılara maruz kaldığını söyleyen Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına karşı duranlara dönük mücadelemizi bizlerde sürdürüyoruz. Gerek içeriden gerek dışarıdan bu aziz vatan toprağına dönük saldırılara dimdik ve kararlı bir şekilde karşı durmalıyız. AK Parti kadrolarında aktif siyaset yapmış her isme bu anlamda büyük görev de düşmektedir” dedi.
“TEK AMACIMIZ BUDUR VE BU YOLDAN ASLA ŞAŞMAYACAĞIZ”
Yorulmadan, çok çalışarak ve büyük bir gayretle vatandaşının yanında yer aldıklarını sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, 2023 hedeflerine bağlı kalarak Büyükşehir Belediyesi’nin çalıştığını ve organize olduğunu vurguladı. AK Parti’nin bir vefa ve vatandaşına hizmetkar olmuş bir dava hareketi olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Halkımızla bir bütün halinde görevimizin başındayız. Kocaeli’yi daha iyi yerlere taşıyacağız. Tek amacımız budur ve bu yoldan asla şaşmayacağız” şeklinde konuştu. AK Parti İlçe Başkanlığı yapmış isimlerle istişareler gerçekleştiren ve önerilerini dinleyen Büyükakın, “Ülkemizde ki dalgalanan demokrasi bayrağını kentimizde daha yukarılara çıkartacağız. Her kesimin her insanımızın fikirlerine değer vermek bizim siyasetimizin en önemli unsurlarındandır. Bu şekilde halkımızın yanında oluyor, dertlerine derman oluyoruz” açıklamasını yaptı.
“ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞICAĞIZ”
Cumhuriyetimize sahip çıkarak, Türkiye’nin istiklali ve istikbali uğrunda gerektiğinde canları pahasına mücadele eden şehitlerimize ve gazilerimize layık olmak için yerelde çalıştıklarını da dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Ülkemizin başta olmak üzere kentimizin şanlı tarihine ve kimliğine dönük atacağımız her adımı hesap ediyoruz. Omuzumuzda ki sorumluluğun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. AK Parti teşkilatlarına hizmet etmiş kıymetli dava arkadaşlarımızla Kocaeli’nin en mutlu şehir olması için çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Gündem, 20 Mayıs 2019 01:47
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
Ormanya’da açık havada sinema
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
Emekli ve asgari ücretliler için ara zam çağrısı
Ümit Özdağ'a Şeyh Said cezası!
TEM Otoyolu Muallimköy Kavşağı 35 gün kapalı kalacak
Muhalefetin çamur güreşine bizi çekmesine izin vermiyoruz!
Bu mu adalet?
Dilovası’nda o park ve mesire alanı yenileniyor
Çayırova Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda çalışmalara devam
Büyükakın: Sosyal yaşamın kalbi bu merkezde atacak
Güngör çiftine Güle güle oturun dediler!
Derince Harikalar Sahili’nde harika konser!
Körfez zabıtasından güvenli ulaşım denetimi
İzmit’ten Büyükada’ya vapur gezisi
5 bin haneye yetecek elektriği kaçak olarak kullandılar!
Hindistan-AB Serbest Ticaret Anlaşması rekabet gücümüzü zorlayabilir
Başiskele’deki dünya rekoru kırılan projede 9 köprünün montaj işi tamam
