Hürriyet hafta sonunu da yoğun geçirdi
Gündem, 13 Mayıs 2019 19:59İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hafta sonunda da misafirlerini ağırlamaya devam etti.
Hafta içini belediye programları, toplantılar ve incelemelerle geçiren Başkan Hürriyet, hafta sonunda vatandaşların hayırlı olsun ziyaretini kabul etti. Hürriyet, kendisini tebrik etmek isteyen vatandaşları bekletmemek için hafta sonunda da makamında oldu. İzmit Belediye Başkanını hafta sonunda İstiklal Gazileri Anma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nedim Gürünlüoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Tüm Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Dülger ve yönetim kurulu üyeleri, Türk İş Kocaeli İl Başkanı Yakup Yıldız, Petrol- İş Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, Sağlık-İş Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Bulgurcu, Harp- İş Kocaeli Şube Başkanı Turan Yıldız, Türk Metal İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Mustafa Teke, Türk Metal İş Sendikası Dilovası Şube Başkanı İsmail Çicek, Türk Metal İş Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener, Belediye İş Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, Haber İş Sendikası Kocaeli Bölge Başkanı Ayhan Bıyık, Güvenlik İş Kocaeli İl Başkanı Muhammed Ali Tatlıgül ve Belediye İş Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Sedat Küçük de ziyaret ettiler.
.gif)
TOPLUMUN HER KESİMİNDEN ZİYARETÇİ
Kocaeli Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Fuat Biçici ile yönetim kurulu üyeleri, KOÜ Üniversitesi Havacılık Kulübü Başkanı Mert Mustafa Portakal, Emrah Önder, Hayriye Ulucay ve Kübra Aydın, Voleybol Hakemleri Dernek Başkanı Eyüp Atalı ve yönetim kurulu üyeleri, KYÖD Başkanı Didem Turan ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Başkanı Erkan Gül ve yönetimim de İzmit Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Hürriyet, misafirlerini kapıda karşılayıp güzel dilekleri için teşekkür etti.
Gündem, 13 Mayıs 2019 19:59
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu ve Gençlik Korosu için başvurular başlıyor
Hangi parti birinci?
Dilovası’nda binlerce kişi bu festivalde buluştu
MHP eski il başkanı Ünlü, Vali Aktaş’ı ziyaret etti
Zeytinoğlu büyüme ve işsizlik oranlarını değerlendirdi
Halkevi’nde yeni dönem kayıtları başlıyor
Ülkücü şehit Erhan Cengiz kabri başında dualarla anıldı
Hakkında soruşturma açılan Melih Gökçek'le ilgili yeni gelişme!
Körfez’de minik futbol şenliği
Erdoğan yüzde 50+1'li sistemde seçilememe endişe içinde mi?
Açlık sınırı 37 bin lirayı aştı
İzmitli umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı
İşsizlikte büyük artış
Altında düşüş sürüyor!
Motorinde fiyatlar bu gece değişecek!
Binlerce kişiye istihdam!
Önce fener alayı, sonra konser
Fatma Başkan’ın 30 Ağustos mesajı İzmitlilerle paylaşıldı
Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na yoğun katılım
Kocaeli’de Türk Ocakları’nın mecmuası Genç Mergen’in ilk sayısında dikkat çeken yazı
Esnaf yeni bir borç düzenlemesi istiyor!
Büyükşehir’in tesisi fındık üreticisini rahatlattı
Marmara'da 185 sarsıntı: Büyük deprem kapıda mı?
MHP’liler Dilovası’nda stant açtı bayrak dağıttı
Eski Belediye Başkanı Cevdet Bağdat’tan üzücü haber
Gölcük’teki bu parkta önlem alınması isteniyor
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Ne mutlu Türk’üm diyene
Büyükakın, judoda göğsümüzü kabartan sporcuyu kutladı
Okullara personel alımı için İŞKUR ile protokol imzalandı
Kademeli emeklilik için tarih verildi!
Milyonlarca genç sistem dışına itildi
Kartepe’deki Ultra Trail organizasyonuna katılan sporcular bakın ne dedi!
Erdoğan'ın kafasındaki plan ne?
Derince’de konserli büyük zafer coşkusu!
Vali Aktaş’tan 30 Ağustos mesajı
Kartepe’deki yarışta kupalar sahiplerini buldu
MHP Dilovası’ndan o kütüphaneye kitap desteği
Kıbrıs gazisi Remzi Kar son yolculuğuna uğurlandı
İzmit Körfezi’nin geleceği bilimsel verilerle şekillenecek
