Lütfü Türkkan bakın neye dikkat çekti
Gündem, 07 Mayıs 2019 19:42İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, YSK’nın İstanbul seçimlerini şaibeli bir şekilde iptal etmesinin ardından Türkiye’yi bekleyen tehlikeye dikkat çekti ve ekledi. “İnşallah seçimle değişen bir Cumhurbaşkanı olur diye düşünüyorum zira Türkiye'de bir daha seçim yapılamama kaygısı da taşıyorum”
YSK TALİMATLARA UYGUN HAREKET ETTİ
İyi Partili Türkkan katıldığı bir televizyon programında seçimlerin iptal edilmesi hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin demokrasi liginden düştüğünü belirten Türkkan, Türkiye’de YSK eliyle bir darbe gerçekleştirildiğini belirten Türkkan, totaliter rejime giren Türkiye’de bütün kurumların bu rejimin başındaki şahısın emriyle hareket ettiğini ve YSK’daki kimi üyelerin de gelen talimata uygun hareket ettiğini söyledi.
DÜNYA ERDOĞAN’I ARTIK DİKTATÖR OLARAK GÖRÜYOR
Türkkan, geçmişteki seçimler ile beraber bütün ilçe belediye başkanlıklarının da iptal edilmesi gerektiğini savunarak, 24 Haziran seçimlerininde iptal edilmesi gerektiğini söyledi. Türkkan; “burada aslında herhangi bir bahane uydurmalarına gerek yok. Türkiye totaliter rejime girmiş bir ülkedir. Totaliter rejimin başındaki şahıs talimat verdi iptal edeceksin dedi... YSK'da bu talimata uygun hareket etti. Erdoğan'ın hiç yurt dışından davet almamasının sebebi budur. Türkiye demokrasi liginden düşmüştür. Yurt dışında kendisine atfedilen diktatör olgusudur. Biz bunu dış gezilerimizde muhalefet partisi olmasına rağmen şiddetle reddediyor olmamız Dünya'nın gördüğü bu gerçeği değiştirmeyecek. bu seçimlerin iptaliyle beraber Erdoğan Dünya'da diktatör olarak görünmesinin önüne geçemeyecek.” açıklamasında bulundu.
AKP’NİN SON SEÇİMİ OLACAK YA DA TÜRKİYE’DE BİR DAHA SEÇİM YAPILAMAYABİLİR
Türkiye’nin bu işten çok zarar göreceğini belirten İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, 23 Haziran’ın AKP'nin son seçimi olacağını ve iktidardan sonra muhalefet yüzü bile göremeyeceğini belirten Türkkan, en büyük kötülüğü ise seçimin iptaliyle beraber Erdoğan’ın göreceğini belirterek; “Dış Dünya'da ki algısıyla beraber ülkede sadece kendisine oy veren kısıtlı bir seçmenin lider olarak gördüğü bir adam olarak tarihte kalacak. İnşallah seçimle değişen bir Cumhurbaşkanı olur diye düşünüyorum zira Türkiye'de bir daha seçim yapılamama kaygısı da taşıyorum.” dedi.
Gündem, 07 Mayıs 2019 19:42
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
Kocaeli’de Anahtar partililer eğitildi
Önemli sanatçıların eserleri İzmit’te görücüye çıkacak
