Saray önüne gitti ve Tayyip Erdoğan’a böyle seslendi
Gündem, 05 Mayıs 2019 22:19Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Bahri Odabaş Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde tek kişilik eylem yaptı.
Bahri Odabaş’ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde okuduğu yazılı açıklamanın içeriği şöyle: Sayın Cumhurbaşkanı, ülkenin kaderini değiştirecek projelerimizi neden dinlemiyorsunuz? Yaklaşık 15 yıl boyunca ülkemizin kaderini değiştirecek, Yaklaşık sekiz milyon istihdam ve iki yüz milyar dolar ihracat sağlayacak projelerimizi anlatmak için Tarım ve Sanayi Bakanlarınıza ve Belediye Başkanlarınıza ulaşamadım. Başbakanlığınızdan itibaren de size de ulaşamadım.
.jpg)
Tüm işsizlerimizin iş sahibi olmasını, doğal gıda ürünlerinin yarıya düşmesini, insanların maaş ve gelirlerinin iki katına çıkmasını, insanlarımızın doğal beslenerek sağlıklı yaşamasını, sağlığa harcanan paraların yarıya inmesini, İstemediğiniz için mi dinlemiyorsunuz? Bu projelerden kimseye, haksız rant sağlanmayacağı için mi, problemlerden haksız rant edenlerin rantlarına engel olacağı için mi dinlemiyorsunuz? Bizim gibi binlerce kişi ve kurumun aynı durumda olduğunu biliyorum. Neden bu projeleri dinlemediğinizi sizi o makama getiren milletimze açıklamanızı veya bizi dinlemenizi bekliyorum
Siz dinlemediğiniz için sizin bakanlarınız, belediye başkanlarınız ,valileriniz, ve parti temsilcileriniz de dinlemiyor. Bizi dinlemediğiniz için ülkemiz kuru soğana muhtaç hale geldi. Bu nedenle ayda bir günü, dinleme günü ilan ederek konuşmaya ara verip insanları dinlemenizi talep ve tavsiye ediyorum.
Ayrıca başta CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Belediye Başkanlıkları bulunan tüm siyasi Parti Genel Başkanlarımıza sesleniyorum. Bu projelerimizi Belediye Başkanlarınızla hayata geçirebiliriz. Hepinizden açık randevu talep ediyorum.
Basın ve Yayın Kuruluşlarımıza da sesleniyorum, Yıllardan beri Temcid pilavı gibi aynı problemleri aynı kişilerle tartıştırarak havanda su dövmeye ara vererek Ülkemizin problemlerini kökünden çözecek bu projelerimizi açıklamamız için canlı yayınlarda bize yer vermenizi acilen talep ediyorum.
Tüm engellere rağmen hayata geçirdiğimiz fındık, fıstık ve doğal patlayan mısır projelerimiz yapacaklarımızın teminatıdır. Yıllarca Arjantin’den ithal ettiğimiz pop cron, patlayan Mısır ithalatı, 2012 yılından itibaren son bulmuş, 2.5 dolara GDO’lu mısır yerine 3 TL ye Doğal Mısır üretimi ve satışı yapılarak Milyonlarca dolarımızın yurt dışına çıkışı durdurulmuş, bu paralar çiftçilerimize aktarılmıştır..Fındıktan geliştirdiğimiz yaklaşık 41 çeşit katma değerli ürün nedeni ile Geçen sene 8 TL olan fındık şu an itibari ile 17 TL olmuştur.
Yer fıstığından ürettiğimiz Doğal fıstık Ezmesi ve diğer katma değerli ürünlerin Ülke Genelinde rağbet görmesi nedeni ile bir buçuk yıl önce 4 TL olan fıstık bugün 17 TL olmuş, Fıstık üreticilerinin yüzü gülmüştür! Ayrıca ABD den gelen katkılı fıstık Ezmelerine ödenen paralar minumuma düşmüş, Yerli ve Milli ürünümüz ve markalarımız tüm raflarda yerini alınca tümünden ithalat mısırda olduğu gibi duracaktır.(AdresS Fındık yazdığınız zaman tüm ürünleri görebilirsiniz) Durumu saygıdeğer milletimize duyurur saygılar sunarım.
Gündem, 05 Mayıs 2019 22:19
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
