Fatma Kaplan Hürriyet’e ziyaretçi akını
Gündem, 26 Nisan 2019 21:30Mazbatasını 15 gün gecikmeli olarak alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretlerinin hız kesmeden devam ediyor.
Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu ilk günden itibaren çok sayıda vatandaşın ziyaret ederek tebrik ettiği Başkan Hürriyet’i İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ile İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, İlçe Jandarma Komutanı İnanç Marım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen, Nüfus Müdürü İsmihan Çiçek, Yazı İşleri Müdürü Ayşegül Sarvanoğlu, Tapu Müdürü Zafer Baykam, Mal Müdürü Ahmet Yeşiloğlu, Tarım Müdürü Fethi Polat, İlçe Sağlık Müdürü Nazif Aksoy, Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın ile Denetimli Serbestlik Müdürü Cenk Arslan ziyaret etti.İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan'da İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
.gif)
.gif)
ORTAK HEDEFİMİZ VATANDAŞA HİZMET
Ziyarette konuşan İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu “kamu yöneticileri arkadaşlarımızla birlikte Belediye Başkanlığına seçilen Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretine geldik. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Fatma Hanımın aldığı emaneti güler yüzle, en güzel şekilde yerine getireceğine inancımız sonsuzdur. Bizler atanmış kişiler, belediye başkanımız da seçilmiş kişiler olarak tek hedefimiz vatandaşa hizmettir ” dedi.
İZMİT’E DEĞER KATACAK ÇALIŞMALAR
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de ziyaret için konuklarına teşekkür ederek “Benim için yeni bir süreç. Önümüzdeki dönemde bütün kurumlarımızla, İzmit’e değer katan çalışmalar nasip olsun. Biz bu konuda kararlıyız. Birlikte iş üretmeye ve halkımızla iş üretmeye varız. Bu konuda da müdürlerimizin de desteklerini esirgemeyeceğini biliyoruz. Bize düşen bir şey olduğunda da bütün kurumlarımıza, vatandaşlarımıza ortak adil hizmet etmek adına İzmit Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Her zaman desteğe hazırız” şeklinde konuştu.
Gündem, 26 Nisan 2019 21:30
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
Kocaeli’de Anahtar partililer eğitildi
