Başkan Sezer, Gölcüklü çocukları şenliğe davet etti
Gündem, 20 Nisan 2019 01:20Gölcük Belediyesi, Başkan Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla Gölcüklü çocuklara özel 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenliyor. 22-23 Nisan tarihleri arasında Anıtpark’ta yapılacak şenliğe Başkan Sezer tüm Gölcüklü çocukları davet etti.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Gölcük Belediyesi, 23 Nisan’ın dolu dolu ve coşkuyla kutlanması için ilçenin merkezi olan Anıtpark’ta 22-23 Nisan’da, 10.00 ila 20.00 saatleri arasında “23 Nisan Çocuk Şenliği” düzenliyor. Oyun eğlence gruplarından, çeşitli gösterilere ve birçok sürpriz etkinliğin yer alacağı çocuk şenliğinde, hem çocuklar doyasıya eğlenecek, hem de 23 Nisan’ın anlam ve özelliğini öğrenmiş olacak.
ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN TEK BAYRAM
23 Nisan Çocuk Şenliği’ne tüm Gölcüklü çocukları davet eden Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Geçmişten günümüze güçlü bir şekilde gelen devletimizi daha güçlü hale getirerek çocuklarımıza bırakmak bizlerin en büyük gayesidir. Geleceğimiz, umudumuz çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Dünya’da çocuklara armağan edilen tek bayram özelliğini taşımaktadır” dedi.
GÖLCÜKLÜ ÇOCUKLARI ŞENLİĞE DAVET ETTİ
Açıklamasına devam eden Sezer, “Onların en iyi şekilde yetişmeleri ve eğitim almaları bizim için ayrıca önemlidir. Biz de Gölcük Belediyesi olarak ders ve sınav stresinden biraz olsun çocuklarımızı uzaklaştırmak, 23 Nisan Bayramı’nın coşkusu yaşayarak tüm çocuklarımızın neşeli bir gün geçirmesini arzulamak amacıyla bir şenlik düzenliyoruz. Ben tüm Gölcüklü çocuklarımızı Anıtpark’ta 22-23 Nisan tarihlerinde yapacağımız şenliğimize davet ediyorum. Büyük, küçük herkes Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlasın, herkes biraz çocuk olsun, tüm çocuklar daha da mutlu olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.
Gündem, 20 Nisan 2019 01:20
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan Kocaelispor’un futbolcu ve teknik heyetine: Size güvenimiz tam
Esnaf zor durumda, sanayici iflas etti, çiftçi üretimden uzaklaştı
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
İzmitli genç kızın büyük başarısı! Türkiye üçüncüsü oldu
Akaryakıtta indirim umutları suya düştü!
Kocaeli vekili TBMM’de konuştu: Esnaf perişan
Çay fiyatlarına bir zam daha
Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Kayalar vefat etti
Musluk suyuna da her ay otomatik zam
Şehit isimlerini silip APO mu yazacaksınız?
İzmit’te Kır Düğün Salonu açılıyor
Bu karar ifade ve sanat özgürlüğüne ağır bir müdahaledir
185 izci Kocaeli’yi keşfetti!
Müşteri olmayana tuvalet 500 TL!
Ulaşlı’da çocukların yeni buluşma noktası
