SEDAŞ Kandıra yolu caddesine taşındı
Gündem, 16 Nisan 2019 09:29SEDAŞ, Kocaeli Müşteri Hizmetleri Merkezi ile İşletme Bakım Grup Müdürlüğü’nü de konuşlandırdığı yeni adresinde taşınma işlemlerini tamamlayarak, hizmet vermeye başladı.
SEDAŞ 15Nisan Pazartesiitibariyle eski adresi olan Fatih Mahallesi, Sultan Murat Caddesi, Fener Sokak, No:3 Rimal Market üzerindeki adresinden ayrılarak, İzmit Otogarına yakın bir mesafede yer alan, Yahya Kaptan Mahallesi,Kandıra Yolu Caddesi No:24adresindeki yeni yerine taşınma işlemini tamamladı ve yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.10 yıldır özel şirket statüsünde elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ, İzmit Otogarına 1 Kilometre mesafedeki benzin istasyonu yanındaki yeni binaya taşınırken, yeni yerinde, müşterileri için ferah ve yeni konseptiyle daha rahat bir ortam oluşturmaya, yenilenen yüzü ile hizmet vermeye ve müşteri memnuniyeti sağlamaya da devam edecek.
GÖRKEMLİ BİNA
SEDAŞ hizmet binasının üst katlarında yönetici odaları, toplantı salonları, teknik ve idari işlere ait birimlere ait ofisler yer alırken, giriş katında SEDAŞ’ın müşterilerini ağırlayacağı, talep ve önerileri alacağı müşteri hizmetleri merkezi konuşlandırıldı. SEDAŞ’ın görkemli hizmet binasının gece görüntüsü de ana caddeden geçenlerin dikkatini çekecek bir görüntüye sahip.
SEDAŞ MHM’DE HANGİ HİZMETLERİ SAĞLIYOR?
SEDAŞ Kocaeli (MHM) Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni adresinde, elektrik dağıtım faaliyetlerine ilişkin başvuruda bulunan elektrik kullanıcılarının taleplerini karşılamaya devam ediyor. SEDAŞ taşındığı merkezde, yeni inşaatı tamamlanmış olan binalarda yapılacak ilk enerji bağlantısı için talep edilen bağlantı anlaşması işlemlerini, enerji müsaadesi, proje onayı, gerilim düşüklüğü, kaçak tutanağı ve kaçak takip cezalı ödeme işlemlerini ve bunlara ait taksitlendirme, elektrik şebekesine ait talepler, aydınlatma ve direk talepleri, sayaç okuma, kesme - açma, sayaç arızası konularında abonelerden gelen başvuruları karşılamayı, talep ve önerilere ait işlemlerigerçekleştirmeye devam ediyor.
Gündem, 16 Nisan 2019 09:29
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
