CHP Derince’de süreç anlatıldı
Siyaset, 11 Nisan 2019 00:05CHP Derince İlçe Başkanlığı, yerel seçimlerin ardından ilk genişletilmiş yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Nihat Değer, seçim süreci ve hukuki süreç hakkında bilgilendirme yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, meclis üyesi adayları, mahalle temsilcilerinin de katıldığı genişletişmiş yönetim kurulu toplantısında seçim sonuçları ve hukuki süreç ele alındı, sonraki süreçte yapılması planlanan çalışmalar anlatıldı. CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, toplantıda yapmış olduğu konuşmada, seçim sürecinde destekleriyle seçim çalışmalarını katılan ve emek verenlere teşekkür etti.
.gif)
"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"
İlçe Başkanı Nihat Değer, "Derince'de bu zamana kadar görülmemiş bir çalışma ortaya konuldu. Başkan belediye başkan adayımız olmak üzere her bir meclis üyesi adayımız gece gündüz demeden insanlara ulaşmaya çalıştı. Bu çalışmalar sadece Derince'de değil, tüm Kocaeli'de konuşuldu. Derince'de tarih yazıldığına inanıyorum. Bu çalışmalarımız seçim sonucu itibariyle sonlandırılmayacağını da bildirmek isterim. Bundan sonra da Derince'nin haklarını savunmak için her alanda var olacağız" dedi.
"EMEK DOLU BİR SÜREÇTİ"
Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe ise "Derince'de biz bu işe inanarak girdik. Başlangıçta Derince'nin yapısını, önceden alabildiğimiz oy oranlarını da biliyorduk. Zorlu ama bir o kadar da emek dolu bir süreçti. Sizlerle birlikte bunu başardık. Siyaset uzun vadeli bir iştir. Güzel bir çalışma ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra da meclis üyesi adaylarımızla birlikte Derince'nin haklarını savunmaya devam edeceğiz. Bizimle birlikte bu yolu yürüyen, emek veren herkese bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu.
Siyaset, 11 Nisan 2019 00:05
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası faciası davasında yeni karar
Ahmet Davutoğlu siyasete noktayı koydu!
Özgür Özel, Tayyip Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
Sigara kullanımında dünya lideri olduk!
Koruma altındaki çocukların eserleri Symbol AVM’de görücüye çıktı
Unutulan şüpheli çantadan kopya düzeneği çıktı
Lütfü Obuz: Ne alkol ruhsatı? Bizim işimiz gücümüz İzmit
Büyükşehir’in bu uygulamasından haberdar olmayan var mı?
Antikkapı’dan piknik keyfine pratik dokunuş!
Suriye Hama Valisi Es-Seheyen’den KOTO’ya ziyaret
Gölcüklülerden yetkililere çığlık! Bu çileye son verin
Başkan Hürriyet'i cezaevinde ziyaret etti
İşsizlik fonu işverene akıyor
Sahillerde sıkı denetim
Kartepe’deki bu caddede yürünmüyor!
Erken seçimin ayak sesleri
Rakı keyfi koltuğundan etti!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
