Gölcük’te Sezer coşkusu
Siyaset, 29 Mart 2019 01:23Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı aday Ali Yıldırım Sezer’in mahalle buluşması tarihi bir kalabalıkla gerçekleşti. Sezer yaptığı konuşmada, “Gölcük’te bu iş bitti farklı kazanacağız” dedi.
iTARİHİ BİR KALABALIK
Piyalepaşa ve Şehitler Mahallelerini adeta ayağa kaldıran bu tarihi buluşmaya, Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Aday Ali Yıldırım Sezer’in yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, belediye meclis üyesi adayları, AK Parti ve MHP parti yöneticileri ile yüzlerce mahalleli katıldı.
SEÇİMİ FARKLI KAZANACAĞIZ
İşte Gölcük, İşte Başkan sloganları arasında sözü alan Aday Sezer, “Tablo artık net görünüyor. 31 Mart seçimlerine çok az bir süre kalırken, yaptığımız mahalle buluşmalarında, esnaf ve ev ziyaretlerinde, her nereye gidersek gidelim yoğun bir ilgi ve teveccühle karşılaşıyoruz. Bu da gösteriyor ki, Gölcük’te bu iş bitmiş, seçimin başından beri defalarca tekrarladığım farklı kazanacağız düşüncem, kesinleşmiş” dedi.
SİZLERİN HİZMETKÂRI OLACAĞIZ
Biz adaletli bir yönetimle, hemşehrilerimizle her zaman istişare ederek ve liyakatli bir kadroyla Gölcük Belediyesi’ni yöneteceğimizi söylüyoruz diyen Aday Sezer, “Bu anlayışımız bizim 5 yıllık süreçte yol haritamız olacak. Sizlerin hizmetkârı olarak, gece gündüz çalışacağız ve ilçemizin ne sorunu varsa, çözmenin gayreti içinde olacağız. Her zamanda ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağımı belirterek hemen her toplantımızda ve ziyaretimizde telefon numaramı da verdim. Burada da sizlere telefon numaramı veriyorum, beni günün her saati arayabilirsiniz. Eğer müsait değilsen sizlere gün içinde mutlaka dönerim” şeklinde konuştu.
.gif)
TARİHİ BİR GÜN OLACAK
Sezer son olarak Anıtpark’ta 30 Mart Cumartesi günü Saat 16:00’da yapılacak Büyük Gölcük Mitingine mahalle halkını davet etti ve şunları söyledi: “30 Mart’ta seçim zaferimizin provasını yapacağız ve aday sıfatıyla sizlerle son kez buluşarak, seçim çalışmalarımızı noktalayacağız. O gün sizlerin de yoğun katılımıyla tarihi bir gün olacaktır, bundan yana hiç kuşkum yok. Hepinizi bekliyorum” diyerek alkışlar arasında konuşmasını noktaladı. Miting sonrasında Sezer ve katılımcılar horon teperek akşamı sevinç içinde noktaladı.
Siyaset, 29 Mart 2019 01:23
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
Rektör Cantürk’ün annesi vefat etti
Akşener o vekil için Erdoğan'ı mı aradı?
Gece bu saatlere dikkat!
Asgari ücret her ilde farklı mı olacak?
Gebze’de orman yangını alarmı! Kontrol altına alındı
Son anketten dikkat çeken sonuçlar çıktı
AKP'liler bu sefer üyeleri Yeniden Refah'a kaptırdı!
TEKNOFEST Mavi Vatan’a Gölcük Belediyesi’nden kesintisiz destek
İzmit’in tanınan ismi Adil Kaya vefat etti
Genel af mı geliyor?
İğneci İsmail hayatını kaybetti
Kışın zamlar cep yakacak!
Muhalefetin ortak liste çıkarması zorlaştırılacak!
Dilovası’na dev yatırım
Başkan Büyükakın Mevlid Kandili’ni kutladı
Benzine dev zam
Dilovası faciası davasında yeni karar
Ahmet Davutoğlu siyasete noktayı koydu!
Özgür Özel, Tayyip Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
