Gölcük’te Sezer coşkusu
Siyaset, 29 Mart 2019 00:30Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı aday Ali Yıldırım Sezer’in mahalle buluşması tarihi bir kalabalıkla gerçekleşti. Sezer yaptığı konuşmada, “Gölcük’te bu iş bitti farklı kazanacağız” dedi.
iTARİHİ BİR KALABALIK
Piyalepaşa ve Şehitler Mahallelerini adeta ayağa kaldıran bu tarihi buluşmaya, Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Aday Ali Yıldırım Sezer’in yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, belediye meclis üyesi adayları, AK Parti ve MHP parti yöneticileri ile yüzlerce mahalleli katıldı.
SEÇİMİ FARKLI KAZANACAĞIZ
İşte Gölcük, İşte Başkan sloganları arasında sözü alan Aday Sezer, “Tablo artık net görünüyor. 31 Mart seçimlerine çok az bir süre kalırken, yaptığımız mahalle buluşmalarında, esnaf ve ev ziyaretlerinde, her nereye gidersek gidelim yoğun bir ilgi ve teveccühle karşılaşıyoruz. Bu da gösteriyor ki, Gölcük’te bu iş bitmiş, seçimin başından beri defalarca tekrarladığım farklı kazanacağız düşüncem, kesinleşmiş” dedi.
SİZLERİN HİZMETKÂRI OLACAĞIZ
Biz adaletli bir yönetimle, hemşehrilerimizle her zaman istişare ederek ve liyakatli bir kadroyla Gölcük Belediyesi’ni yöneteceğimizi söylüyoruz diyen Aday Sezer, “Bu anlayışımız bizim 5 yıllık süreçte yol haritamız olacak. Sizlerin hizmetkârı olarak, gece gündüz çalışacağız ve ilçemizin ne sorunu varsa, çözmenin gayreti içinde olacağız. Her zamanda ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağımı belirterek hemen her toplantımızda ve ziyaretimizde telefon numaramı da verdim. Burada da sizlere telefon numaramı veriyorum, beni günün her saati arayabilirsiniz. Eğer müsait değilsen sizlere gün içinde mutlaka dönerim” şeklinde konuştu.
.gif)
TARİHİ BİR GÜN OLACAK
Sezer son olarak Anıtpark’ta 30 Mart Cumartesi günü Saat 16:00’da yapılacak Büyük Gölcük Mitingine mahalle halkını davet etti ve şunları söyledi: “30 Mart’ta seçim zaferimizin provasını yapacağız ve aday sıfatıyla sizlerle son kez buluşarak, seçim çalışmalarımızı noktalayacağız. O gün sizlerin de yoğun katılımıyla tarihi bir gün olacaktır, bundan yana hiç kuşkum yok. Hepinizi bekliyorum” diyerek alkışlar arasında konuşmasını noktaladı. Miting sonrasında Sezer ve katılımcılar horon teperek akşamı sevinç içinde noktaladı.
Siyaset, 29 Mart 2019 00:30
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Cumhuriyet’e bir darbedir, anayasal düzeni yok etmektir
CHP Kocaeli İl Başkanı Arcan’dan sert sözler
CHP'de Özgür Özel'e büyük destek!
Kılıçdaroğlu göreve dönecek!
Kartepe Evleri’nde 144 yeni dairenin sahipleri kura ile belirlendi
Doğu Kışla’da bayram pazarı kuruluyor
İzmit’te Şehit Polis Şeyda Yılmaz Çınar Çocuk Evi de kapılarını açıyor
Başiskeleli miniklerden bayram kesesi!
Sarısu’da gençlik festivali böyle geçti
Dilovası’nda MHP’liler kan verdi
Derince’de Deprem Şehitliği’ne ücretsiz otobüs seferleri
Dilovası faciası TBMM gündemine taşındı
İzmit’te türkü dolu gece
Yuvacık Barajı’nın güvenliği için bu karar alındı
Çayırova’daki o projede çalışmalar son sürat
Kocaeli Şehir Hastanesi’nde doğum hizmetlerinde kalite masaya yatırıldı
AKP MKYK Üyesi Hilmi Türkmen Gölcük’te konuştu
Erdoğan'ın DEM'lilerle anayasa planı!
Doğum oranında korkutan düşüş
İzmit sahilinde balık dürüm ziyafeti sizi bekliyor!
CHP'liler sokağa inince oy oranı yükselmeye başladı!
Akaryakıta şimdi de indirim geliyor
İzmitli muhtarlara doğum günü ziyareti
Toplumsal ahlakı çökerttiniz
Mesele gündemi değiştirmek mi?
Gebze Ticaret Odası meclisi toplandı
İş insanı Altınay Uçar oğlunu evlendirdi
Prof. Dr. Mehmet Topal, Osmanlı’yı anlattı
Uzunhasanoğlu ailesi kutsal topraklara doğru yola çıktı
Yeniden Refah Kocaeli’de seçim hazırlıklarına başladı
Büyükakın, CHP’lilerin hayır oyuna şaşırdı!
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Kandıra’da hizmette
Erdoğan yine CHP'lilere demediğini bırakmadı!
Kocaeli Valiliği’nden gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Darıca’da türkü ve şiir dolu kamp
Kocaeli’de 3 gün süren EnFest gençleri coşturdu
KOÜ Umuttepe Cami ve Otoparkı son şeklini almaya başladı
KOTO Genel Sekreteri Anlıpak’a TOBB hizmet şeref plaketi
Derince’de coşku zirveye çıktı
