Işık ve Sezer’e İhsaniye’de büyük ilgi
Siyaset, 27 Mart 2019 11:45Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile birlikte İhsaniye Çiftlik’te geniş katılımlı bir miting yaptı.
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer yaptığı mitinglerle ve programla ilçe de büyük ses getiriyor ve gücüne güç katıyor. Aday Sezer son olarakta Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, belediye meclis üyesi adayları, parti yöneticileri ile birlikte İhsaniye Çiftlik’te büyük katılımın olduğu bir miting gerçekleştirdi. Işık ve Sezer meşalelerle ve havai fişeklerle karşılandı.
.gif)
BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAĞIZ
Büyük coşkunun yaşandığı mitingde mahalle halkına seslenen Aday Sezer, “Biz 12 Ocak’ta sahaya çıktığımız andan itibaren bu seçimi farklı kazanacağız diye söyledik ve İhsaniye Çiftlik’i de gördükten sonra bu söylemimin gerçekleştiğini görüyorum. Aslında bunu her gittiğimiz noktada da görüyorum. Hemşehrilerimizin sıcak tavrı ve bizlerden beklentileri var. Biz bu beklentilerin hepsini karşılayacağız. 1 Nisan’dan sonra sizlerin hizmetkârı olacağız ve ilçemizi daha yaşanır, marka bir kent haline getirmek için gece, gündüz tüm ekimizle birlikte çalışacağız” dedi.
BİZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Yeni dönemde Gölcük’ü ortak akılla yöneteceğini söyleyen Sezer, "Biz ilçemizi yönetirken kimseyi ayırmayacağız. Sloganımızda olduğu gibi sen ben yok diyeceğiz Gölcük’ü ve hemşehrilerimizi merkezimize koyacağız. Hizmetlerimizi hayata geçirirken o hizmeti kullanacak olan sizlerin fikirlerini alarak, katılımcı belediyecilik modelini ortaya koymuş olacağız. Ben değil, biz yapacağız. Biz birlikte başaracağız ve herkesin yaşamaktan gurur duyduğu bir Gölcük hedefine herkesin katkısı ile ulaşacağız" ifadelerini kullandı.
“GÜÇLÜ DESTEK İSTİYORUZ”
Milletvekili Fikri Işık da konuşmasında, “Cumhur İttifakı bir menfaat ittifakı değildir. Bu seçimde sizlere özellikle şunu söylemek istiyoruz. Cumhur İttifakı’na vereceğiniz destek ‘Türkiye güç kaybetsin’ diyenler için büyük bir ders olacak. Sizlerden özellikle bu açıdan destek vermenizi istiyoruz. Sizlerden pazar günü yapılacak seçimde hem Ali Yıldırım Sezer’e hem de Tahir Bey’e güçlü destekler istiyoruz” dedi. İttifaklara da değinen Işık,“Bizler MHP ile yürüyoruz ama peki bu CHP kiminle yürüyor? Şu anda CHP ve HDP neden ittifak yaptığını söylemiyor. Utanılacak bir arkadaşla yol yürünür mü?” diye konuştu.
Siyaset, 27 Mart 2019 11:45
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
Emekli ve asgari ücretliler için ara zam çağrısı
Ümit Özdağ'a Şeyh Said cezası!
TEM Otoyolu Muallimköy Kavşağı 35 gün kapalı kalacak
Muhalefetin çamur güreşine bizi çekmesine izin vermiyoruz!
Bu mu adalet?
Dilovası’nda o park ve mesire alanı yenileniyor
Çayırova Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda çalışmalara devam
Büyükakın: Sosyal yaşamın kalbi bu merkezde atacak
Güngör çiftine Güle güle oturun dediler!
Derince Harikalar Sahili’nde harika konser!
Körfez zabıtasından güvenli ulaşım denetimi
İzmit’ten Büyükada’ya vapur gezisi
5 bin haneye yetecek elektriği kaçak olarak kullandılar!
Hindistan-AB Serbest Ticaret Anlaşması rekabet gücümüzü zorlayabilir
Başiskele’deki dünya rekoru kırılan projede 9 köprünün montaj işi tamam
Kocaeli’de konut satışındaki düşüşün sebebi ne?
Bu değirmenin suyu nereden geliyor?
Öğrencileri mezun olmadan sektörle buluşturan GEBKİM modeli tanıtıldı
Son anketten AKP açık ara birinci mi çıktı?
Körfezim Eğitim Kurumları’nda liseye geçiş coşkusu!
KOÜ’de kulakların pasını silen müzik dinletisi
Hayat kimya, Türkiye’nin en mutlu işyerleri listesinde
Başkan Hürriyet Fas’taki UCLG Dünya Kongresi’nde konuşacak
Vali Aktaş, Derince’de projeleri yerinde inceledi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
