Yaman: Gölcük’te Sezer tamam inşallah
Siyaset, 22 Mart 2019 04:53Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer’e büyük destek gelirken, programa katılan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yaptığı konuşmada, “Gölcük’te Sezer tamam inşallah” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanı Çetin Seymen, il yöneticileri ve parti yöneticileriyle birlikte, Belediye Meclis Üyesi Adayları Mehmet Olhan, Serhat Yılmaz, Burhan Kaya, İlçe Yöneticileri Yasin Özmen ve Gürsel Dursun tarafından organize edilen birlik ve beraberlik yemeğine katıldı.
.gif)
GÖLCÜK’TE SEZER TAMAM
Yaklaşık 750 davetlinin katıldığı dev organizasyonda Aday Ali Yıldırım Sezer’e çok büyük destek gelirken, bu tablo karşısında Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yaptığı konuşmada, “Gölcük’te Sezer tamam inşallah. Cumhur İttifakının seçimleri farklı kazanacağını görüyoruz ama rehavete kapılmadan, fark 1 oymuş gibi son güne kadar çalışmaya devam etmelisiniz. Ankara’ya güçlü destek bu seçim için çok önemlidir” dedi.
ERYARSOY, “SEZER’E KEFİLİM”
İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise, “Gölcük gerçekten birlik beraberliğin yüksek olduğu bir ilçemiz. Böyle geniş katılımlı destek görüntülerini gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum. Şu net ki, Ali Yıldırım Sezer kardeşime destek üst seviyede. Ona bizlerinde güveni tam. Ben bir meslektaşı olarak kendisine kefilim. Gölcük’ü çok ileri noktalara taşıyacak, ayrım yapmadan hizmet üretecek, gönül belediyeciliğini en iyi şekilde uygulayacaktır” dedi.
AYRIM YAPMAYACAĞIZ
Her zaman ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağının altını çizen Sezer, “Biz bir yıl önce, 150 yıl önce, 300 yıl önce gelmiş diye kimseyi ayırmayacağız. Gölcük nüfusunda kim varsa adaletli hizmet üreteceğiz. Bizim yönetim anlayışımızın ana eksenini adalet oluşturacak. Adaletli olunca da eşit hizmete hemşerilerim kavuşacak. Ayrıca da ben yaptım oldu mantığı bizde olmayacak. İstişare edeceğiz, halkımızın çoğunluğunun istediğini yapacağız” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 22 Mart 2019 04:53
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
