En önemli kaynağımız 363 bin 416 insanımız
Siyaset, 22 Mart 2019 21:57Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen, dikkat çekici açıklamalarına devam ediyor. En son yaptığı açıklamada şehirdeki insan kaynağının önemine değinen Özen, “Zenginliklerimizin farkına varmalıyız. Hazinenin üzerine oturan, ama hazineyi fark etmediği için dilenmeye devam eden Hintli gibi olmamalıyız.” dedi.
Özen’in açıklaması şöyle: “Diğerleri gibi sıradan bir başkanlık yapacaksam ben bu işte yokum. Size uçuk kaçık şeyler, yapmayacağım şeyler anlatmayacağım. Havadan ray geçirmeyeceğim, teleferiklerle sizi sahilde gezdirmeyeceğim. Ben en önce bu şehirdeki kaynaklarımızı doğru kullanacağım. Bizim daha kaynaklarımız doğru kullanılmıyor, teleferik yapınca ne olacak ki?
Bir hazine üzerinde oturan Hintli dilenci bunun farkında olmazsa dilenmeye devam eder Biz de aynı bir Hintli dilenci gibi zenginliğimizin farkında olmadan bu şehrin üzerinde yaşıyoruz, dilenerek yaşıyoruz. Üretmeden yaşıyoruz. Bu şehrin en önemli kaynağı 363 bin 416 insanıdır. Her bir insanımız birer hazinedir. Herkesin içinde bu topluma kazandırılacak bir yetenek vardır. Ben bu şehirde imarla, park bahçeyle ilgilenmeyeceğim. Onu benim fen işleri, çevre işleri müdürlerim yapsın. Ben bu şehirde bu şehrin insanıyla ilgileneceğim. Herkesi dinleyeceğim. Sokaklarımız tekrar bizim olacak"
KENDİ TOPRAĞIMIZDAN BESLENECEĞİZ
"Tohumumuza, toprağımıza sahip çıkacağız. Ben bu şehirde üç günlük yoldan gelen domatesleri yemek istemiyorum. Bizim köylerimizden gelen üç saatlik domatesi yemek istiyorum. Evimizdeki çocuklarımızdan, fabrikadaki işçilerimize kadar kendi köylümüzün besininden besleneceğiz. Allah bizi bu topraklarda yaratmış, bu toprakların besininden yersek sağlıklı bir yaşama sahip oluruz. Köylümüze destek olacağız, balına, sütüne, yumurtasına sahip çıkacağız. İzmit'in köylüsü Türkiye'nin en zengin köylüsü haline gelecek."
Siyaset, 22 Mart 2019 21:57
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
