Gazi dedemin yolunu takip ediyorum
Siyaset, 11 Mart 2019 19:20Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, yoğun secim temposuna kabir ziyareti ile küçük bir ara verdi. Yoğun tempo içerisinde vefat eden aile büyüklerini unutmamaya özen gösteren Mutlu, babası Halit ve dedesi Şaban Mutlu ile İstiklal Savaşı Gazisi büyük dedesi İsmail Mutlu’nun kabirlerini ziyaret ederek dua etti. Gazi dedesinin kendisi için önemli bir örnek olduğunu söyleyen Mutlu, “Dedemin yolunu takip ediyorum” dedi.
GAZİ DEDESİNİ UNUTMADISaadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, seçim çalışmalarına kısa da olsa ara verip ebediyete uğurladığı başta babası Halit Mutlu olmak üzere aile büyüklerinin kabirlerini ziyaret etti. Mutlu önceki gün yaptığı kabir ziyaretinde, dedesi Şaban Mutlu ve İstiklal Savaşı’nda Servetiye Cephesi’nde savaşan kahramanlardanbüyük dedesiGazi İsmail Mutlu'nun kabrini de ziyaret etti.
VATAN İÇİN CAN VERMEYE HAZIRIZ
Dedesinin bu mukaddes vatan uğruna gazi olanlardan birisi olduğunu söyleyen Mutlu “Onlar bu mukaddes vatan için mücadele etti, canını ortaya koydu ve Gazilik unvanına sahip oldu, bizler de bu vatan için tıpkı onlar gibi mücadele ediyoruz, gerektiğinde canımızı da bu vatan için vermeye hazırız” dedi.
DEDEMİ ÖRNEK ALDIM
1941 yılında vefat eden Gazi İsmail Mutlu Başiskele ve İzmit'te geniş bir kesim tarafından tanınan Mutlu Ailesi’ningurur nişanelerinden birisi. 1892-1941 yılları arasında yaşayan İstiklal Madalyası sahibi İsmail Mutlu Servetiye Cephesi gazilerinden. Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu’nun babası Halit Mutlu’nun dedesi olan İsmail Mutlu, İsmail Çavuş olarak da biliniyor. Büyük dedesinden gururla söz eden başkan adayı Mutlu, “Biz ecdadımızı örnek alarak büyüdük. Onların dürüstlüğü, temizliği, dostluğu, sadakati bizlere hep örnek olarak gösterildi. Bugüne kadar hep onlar gibi olmanın, ardımızdan onlar gibi iyi insanlar olarak bahsedilen kişiler olmanın gayretinde oldum. Bundan sonrada bu yoldan taviz vermeyeceğim" dedi.
Siyaset, 11 Mart 2019 19:20
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
