Sibel Gönül İzmit’e başkan olamayacak!
Siyaset, 05 Mart 2019 07:51Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen, Sibel Gönül'ü kastederek İsrail dostluk grubuna üye olanlar İzmit'e başkan olamayacak’ dedi.
İşte o açıklamanın içeriği: "Dün 'Erbakan Hoca yaşasaydı İsrail Dostluk Grubu üyesi birini başkan yapmazdı' başlıklı basın açıklamamızdan sonra gördük ki Sibel Hanım alelacele ve telaşla meclisten aldığı bir belgeyi basında yayınlatmış. Şimdi kendisi 4 Mart 2019 tarihli bir belgeyle güya hiçbir zaman İsrail Dostluk Grubu üyesi olmadığını ispatlamaya çalışmış. Açıkçası bu açıklamamızın kendisini telaşlandıracağını biliyorduk ama bu kadar telaşlanacağını da beklemiyorduk. Çünkü bizim bu iddiamız zaten aylardır İzmit gündemini meşgul eden bir olay olmasına rağmen Sibel Hanım açıklama yapma gereksinimi duymuyordu.
ÜYESİ OLMADIĞIN GRUPTAN NASIL İSTİFA EDEBİLİYORSUN?
Şimdi ben bahsi geçen belgeyle ilgili buradan hanımefendiye sesleniyorum: Bakın, ben edebiyat öğretmeniyim. Kelimelerin ne manaya geldiğini gayet iyi biliyorum. Aldığınız ve yayınlattığınız bu belgeden anlaşılan şudur: Sibel Gönül 23. ve 24. dönem Kocaeli Milletvekilliği yapmıştır ve 4 Mart 2019 tarihinde dostluk grubu üyesi değildir. Fakat bu belge görev yaptığı dönemle ilgili herhangi bir bilgi vermemektedir. Zaten halihazırda kendisi milletvekili olmadığı için milletvekillerinin üye olduğu bir gruba şu an istese de üye olma şansı yoktur ve bu dostluk grubu kamuoyundan gelen tepkiler üzerine mecliste lağvedilmiş haldedir. Lakin merak eden herkes internete girip kolaylıkla bulabilir ki, kendisi 2009 yılında halktan gelen tepkiler üzerine bu grubun üyeliğinden istifa eden milletvekilleri arasındadır. Ben de bu hanımefendiye soruyorum: Üyesi bulunmadığını iddia ettiğiniz gruptan nasıl istifa edebiliyorsunuz? İzmit halkını lütfen kimse cahil yerine koymasın, güneş balçıkla sıvanmaz.
TBMM TALEP EDECEĞİMİZ BELGEYİ BİZE DE GÜN İÇİNDE GÖNDERİR Mİ?
Öte yandan ülkenin bu kadar problemi ve sıkıntısı içinde insanımızın işlerini halletmek için devlet dairelerinde aylardır beklediği biliniyorken bu belgenin haberimizin yayınlandığı gün TBMM tarafından Sibel Hanım'a ulaştırılması da manidar karşılanmalıdır. Biz de meclisimizden Sibel Hanım'ın milletvekilliğinde, hangi tarihler arasında İsrail Dostluk Grubuna üye olduğunun belgesini talep edersek, jet bürokrasi hızıyla gün içerisinde dönüş alabilir miyiz, merak ediyoruz? Fakat şunu çok net ifade ediyorum ki, bu belge bize verilse de verilmese de, İsrail Dostluk Grubuna üye olduğunu sağır sultanların bile bildiği Sibel Gönül İzmit'e başkan olamayacaktır. İzmit emin ellerde olacak, kazandığında herkesin sevineceği Saadet gelecek.
Siyaset, 05 Mart 2019 07:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
