Kocaeli imrenilecek bir kent olacak
Siyaset, 26 Şubat 2019 20:36AK Parti belediyeciliği ile geçen 15 yılda Kocaeli’ne çok büyük hizmetler yapıldığını belirten Büyükakın, “Kentimizin adeta kaba inşaatı bitti, şimdi bize ince işçilik kaldı. Kocaeli imrenilecek bir kent olacak” dedi.
SKM programları kapsamında seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi. Mahalle sakinleri ile buluşmaya Büyükakın’ın yanı sıra Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, mahalle sakinleri ve vatandaşlar da katıldı. Programda konuşan Büyükakın, “Kentimizin adeta kaba inşaatı bitti, şimdi bize ince işçilik kaldı. İnşallah bundan sonra daha güzel bir şehir yaratmak için, ismi anıldığında imrenilecek bir şehir olması için çalışacağız” dedi.
KENTİN KABA İNŞAATI BİTTİ
Programda Darıcalılara hitap eden Büyükakın, günümüz dünyasında artık şehirlerin yarıştığını belirterek “Şimdi şehirler kendilerini tanıtmak için çok ciddi emek harcıyor. Paris, Madrid, Milan dediğimizde aklımıza futbol takımı, sembol yapıda turistik yerler geliyor. Bugüne kadar İbrahim Karaosmanoğlu çok büyük hizmetler yaptı. Kentimizin adeta kaba inşaatı bitti, şimdi bize ince işçilik kaldı. İnşallah bundan sonra daha güzel bir şehir yaratmak için, ismi anıldığında imrenilecek bir şehir olması için çalışacağız. Kocaeli, insanların yaşamaktan mutluluk duyduğu ilk üç şehirden biri olacak” şeklinde konuştu.
KLASİK BELEDİYECİLİK YETMEZ
Bu hedefe ulaşmak için sadece klasik belediyecilik hizmetlerinin yapılmasının yeterli olmayacağını da kaydeden Büyükakın, “Çocukları, gençleri düşünmeniz lazım, hanım kardeşlerinizi düşünmeniz lazım, onların gecenin yarısında sokakta güvenle yürümesini temin etmeniz lazım, yaşlıların, engellilerin huzurla yaşadığı bir şehir yaratmamız lazım. Bunu halkımızla birlikte yapacağız, sürekli halkına danışan ve çözüm üreten bir yapıyla çalışacağız. Belediyeciliği nasıl yapacağına dair tecrübe ve bilgi birikimi bizde var” dedi.
DARICA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER
Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, ortak akıllaşehri yönetmeye talip olduklarını belirterek Şükrü Bey’den alacağı hizmet bayrağını daha da yüksek yerlere çıkaracaklarını söyledi. Gerçekleştirdiği sunum ile projelerini açıklayan Bıyık, “Kentimizin nüfusu 80 binden 200 bine çıktı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakın’ın büyük emek verdiği Darıca – Gebze metro hattını yapıyoruz. 12 istasyonlu, 31.2 kilometrelik uzunluğunda Darıca sahil ve OSB güzergahındaki hat trafik sorununu kökten çözecek” ifadelerine yer verdi.
.gif)
YENİ HİZMET BİNASI MÜJDESİ
“Belediye hizmet binamız artık yeterli değil” diyen Bıyık,“Yeni bir belediye binası yapacağız, yanında kamu binaları da yer alacak. 960 dönüm üzerine bir millet bahçesi kuracağız, her metrekaresini sizlerin hizmetine sunacağız. Bunun içinde piknik alanları, plaj alanları, eğitim kompleksi, izcilik aktivite alanı, macera parkı gibi bölümleri olacak” dedi. Bıyık projelerin devamında Darıca’ya kent meydanı, Cengiz Topel Caddesi ile ilgili düzenlemeleri, Balyanoz Koyu ile ilgili projelerini açıkladı.
Siyaset, 26 Şubat 2019 20:36
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
İzmitli genç kızın büyük başarısı! Türkiye üçüncüsü oldu
Akaryakıtta indirim umutları suya düştü!
Kocaeli vekili TBMM’de konuştu: Esnaf perişan
Çay fiyatlarına bir zam daha
Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Kayalar vefat etti
Musluk suyuna da her ay otomatik zam
Şehit isimlerini silip APO mu yazacaksınız?
İzmit’te Kır Düğün Salonu açılıyor
Bu karar ifade ve sanat özgürlüğüne ağır bir müdahaledir
185 izci Kocaeli’yi keşfetti!
Müşteri olmayana tuvalet 500 TL!
Ulaşlı’da çocukların yeni buluşma noktası
Veliaht sistemine dayalı cumhuriyet istememeliyiz
Halkevi Gençlik Merkezi’nde kulakların pasını silen yıl sonu konseri
