Gebze hizmetten yoksun
Siyaset, 21 Şubat 2019 08:51Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Arapçeşme Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretler öncesinde Arapçeşme Mahallesi'nde bulunan irtibat bürosunu ziyaret eden Çakır, ekip arkadaşları ile sohbet etti.
.gif)
.gif)
GEBZE HİZMETTE GERİ KALDI
Kalabalık bir ekiple birlikte esnaf ziyaretleri yapan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, sorun ve şikayetleri not alarak çözüm için destek istedi. Çakır, "Gebze nüfus ve ekonomik olarak büyük ilçe. Fakat hizmet anlamında çok geride kaldı. İnşallah halkımızın desteği Allah'ında izni ile göreve gelirsem hep birlikte güzel bir Gebze için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
SORUNLARI NOT ALDI
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ziyaretler kapsamında Arapçeşme Mahalle Muhtarlığını ve Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Mahalle muhtarı Remzi Kandaz'dan mahalle hakkında bilgi alan Serap Çakır, dile getirilen sorunları not aldı. Çakır, ardından Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Satılmış Demir'i de ziyaret etti.
YAŞANABİLİR BİR GEBZE İNŞA EDECEĞİZ
Mahalle halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Serap Çakır, "Gebze'yi birlikte yöneterek yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz. Halkımızla istişareler yaparak hizmetlerimizi yapacağız. 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde desteklerinizi bekliyorum" dedi.
ADİL BİR YÖNETİM
Adaylığını açıkladığı günden itibaren seçim çalışmalarına başlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Bu yola çıkarken hizmet düşüncesiyle çıktım. Tek amacım ve gayem Gebze'ye gereken hizmeti yapmak" dedi. Gebze'de adil bir yönetim için söz veren Çakır, "Seçimleri kazandığımız günden itibaren esnafımıza eşit bir şekilde katkı sağlayacağız. Birilerini kalkındırmak için değil, Gebze'yi kalkındırmak için çalışacağız" dedi. Esnafın sorularını da yanıtlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Oy verdiğinizde pişman olmayacaksınız" ifadelerini kullandı.
Siyaset, 21 Şubat 2019 08:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Vatandaş Büyükşehir’e seslendi: Malzemeler israf edilmemeli
Ulu orta herkesin onurunu, şerefini etkileyecek şekilde itham etmeyin
Sosyal medya uyarısı: Her gördüğünüze inanmayın
Çakırlar Köyü’nde iki günlük şenlik: Pat Pat Festivali
Başiskele’de öğrencilerden anlamlı bağış
Atıl araziden 8 ton balkabağı çıktı
Tramvayla yolcu taşıma sayısında yeni rekor
Derince’de güvenlik için 55 okula dedektör cihazı desteğinde bulunuldu
Darıca’da MHP’liler KEDFE yönetimini ağırladı
Çayırova Meclisi’nde 6 gündem maddesi karara bağlandı
İkinci el araç satın alırken buna dikkat!
Akaryakıtta zam dalgası sürüyor
İSU’dan 3 ilçeye altyapı yatırımı
İhracatçılara yüzde 3 döviz dönüşüm desteği, yüzde 10’a yükseltilmeli
Erdoğan'dan suç işleyip ülke dışına çıkanlarla ilgili açıklama
Gebze Ticaret Odası, üyelerini Baykar teknoloji ile buluşturacak
İzmit’te bir kadın daha silahla vurularak öldürüldü
Miniklerden itfaiyeye renkli ziyaret
Fon vurgununun siyasi ayağında kimler var?
İzmit Belediyesi yöneticilerinden saha ziyaretlerine devam
Çocuklara kitap okumayı sevdirmenin yolu!
Sigarayla ilgili yeni düzenleme
Buna kaş yapayım derken göz çıkarmak denir!
Kitap Fuarı’nda Kocaelispor rüzgârı esti!
İcra takibindeki borçlar katlandı
Altın yeniden yükselişe geçti
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
