Gebze hizmetten yoksun
Siyaset, 21 Şubat 2019 16:34Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Arapçeşme Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretler öncesinde Arapçeşme Mahallesi'nde bulunan irtibat bürosunu ziyaret eden Çakır, ekip arkadaşları ile sohbet etti.
.gif)
.gif)
GEBZE HİZMETTE GERİ KALDI
Kalabalık bir ekiple birlikte esnaf ziyaretleri yapan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, sorun ve şikayetleri not alarak çözüm için destek istedi. Çakır, "Gebze nüfus ve ekonomik olarak büyük ilçe. Fakat hizmet anlamında çok geride kaldı. İnşallah halkımızın desteği Allah'ında izni ile göreve gelirsem hep birlikte güzel bir Gebze için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
SORUNLARI NOT ALDI
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ziyaretler kapsamında Arapçeşme Mahalle Muhtarlığını ve Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Mahalle muhtarı Remzi Kandaz'dan mahalle hakkında bilgi alan Serap Çakır, dile getirilen sorunları not aldı. Çakır, ardından Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Satılmış Demir'i de ziyaret etti.
YAŞANABİLİR BİR GEBZE İNŞA EDECEĞİZ
Mahalle halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Serap Çakır, "Gebze'yi birlikte yöneterek yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz. Halkımızla istişareler yaparak hizmetlerimizi yapacağız. 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde desteklerinizi bekliyorum" dedi.
ADİL BİR YÖNETİM
Adaylığını açıkladığı günden itibaren seçim çalışmalarına başlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Bu yola çıkarken hizmet düşüncesiyle çıktım. Tek amacım ve gayem Gebze'ye gereken hizmeti yapmak" dedi. Gebze'de adil bir yönetim için söz veren Çakır, "Seçimleri kazandığımız günden itibaren esnafımıza eşit bir şekilde katkı sağlayacağız. Birilerini kalkındırmak için değil, Gebze'yi kalkındırmak için çalışacağız" dedi. Esnafın sorularını da yanıtlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Oy verdiğinizde pişman olmayacaksınız" ifadelerini kullandı.
Siyaset, 21 Şubat 2019 16:34
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan Ramazan mesajı: Özümüze dönüşün vaktidir
KO-MEK kursiyerleri 40 yıllık tiyatroculara taş çıkarttı
Kocaeli Saadet Partisi’nden kayıp çocuklar çağrısı
Ramazanda Darıca’da her gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek
Derince Yelken Kafe Restoran’da iftar menülerinin fiyatı açıklandı
MHP Dilovası İlçe Başkanı Turhan’dan Türkiye ikincisi Boz’u tebrik etti
Ekonomideki kötü gidişat bir firmayı daha iflasa sürükledi
İzmit’te yeni sahne kapılarını açıyor
Beyaz unlu ekmek tamamen tarihe karışıyor
144 konutluk Kartepe Kent Konut Evleri’nde durum ne?
KOTO ve KOSAD’dan kredi süreçlerinde sigorta dayatmalarına karşı ortak duruş
Erbakan, İYİ Parti ile ittifak sinyali verdi
Büyükakın: Toplumda iyiliğin rengi hakim olsun
Paranın itibarı kalmadıysa sorumlusu millet değildir
Söyle bakalım Lozan'la, Atatürk'le barışık mısın?
Erdoğan’ın tutmadığı seyyanen zam sözüne tepki
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
