İnsanları yalanlarla kandırmaya çalışmayın
Siyaset, 19 Şubat 2019 14:03Saadet Partisi İzmit Belediye Başkanı Ahmet Özen AKP’lileri kastederek ‘İnsanları yalanlarla kandırmaya çalışmayın’ dedi.
Sahada karşılaştıkları insanlardan çok olumlu dönüşler aldığını söyleyen Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen "Görüştügümüz, selam verdiğimiz birçok insanın desteğini alarak yola devam ediyoruz. Bir taraftan onların da desteğiyle çalışıyoruz. Fakat son zamanlarda 'Başkanım, oyumuzu sana vereceğiz ama adayı olduğun Saadet Partisi başka partilerle işbirliği yapıyormuş' diyen bazı kardeşlerimizle karşılaşıyoruz.
Ben de onlara nerede işbirliği yaptığımızı soruyorum. Susuyorlar, cevap veremiyorlar. Çünkü onlar da bilmiyor. Ortalıkta böyle bir yalan, iftira furyası dolaşıyor. İşin doğrusu bu yalanları, iftiraları başlatanlara sorsanız onlar da bizim nerede işbirliği yaptığımızı söyleyemeyecektir. İnsanları birtakım algı yönlendirmeleriyle, yalanlarla kandırmaya çalışıyorlar. Ben de onlara diyorum ki; 30 yıl önceki siyaseti bırakın artık, insanları böyle yalanlarla kandırmaya çalışmayın. Bu sefer attığınız çamur tutmadı, tutmayacak.
PARTİLERİN TABANLARI YAPILAN İTTİFAKTAN MEMNUN DEĞİL
"Saadet Partisi bu seçim Türkiye'nin bütün seçim bölgelerinde aday çıkaran tek partidir. Bugün iktidar partisi de ana muhalefet partisi de bir başka partiyle ittifak yaparak seçimlere girmektedir. Yaptırdığımız anketlerde bu partilerin seçmenlerinin yapılan ittifaklardan memnun olmadıklarını gördük. Biz bunu sahada da görüyoruz. Fakat şunu da ibretlik olarak görüyoruz: Kendi seçmenlerinin ittifaktan rahatsız olduklarını görenler kendi işbirliklerini örtmek adına bizi işbirliğiyle itham ediyorlar. İttifak yapan onlar, itham ettikleri biz oluyoruz. Ben de buradan sesleniyorum: Benim adayı olduğum Saadet Partisi'nin herhangi bir yerde işbirliği yaptığını ispat edin, ben de partimden istifa ederim. Bu kadar açık ve net. Biz bu seçim hiçbir partiyle ittifak yapmıyoruz. Bu seçim ittifakı milletle yapıyoruz. Mevcut gidişattan memnun olmayan insanlarla, partisi aday çıkarmamış seçmenle ittifak yapıyoruz." dedi.
Siyaset, 19 Şubat 2019 14:03
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
