Gökçe'nin projeleri Taşköprülülerde ilgi ve destek topladı
Siyaset, 17 Şubat 2019 12:40Taşköprülüler Derneği'nde kendisini ilgiyle dinleyen hemşehrilerine projelerini anlatan Derince Belediye Başka Adayı Av. Sertif Gökçe, "Köylerimiz Derince'yi ileriye taşıyacak olan değerlerimizdir" dedi.
CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, mahalle mahalle gezerek çalışmalarını sürdürüyor. Gökçe, önceki gün ise Çınarlı Mahallesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe Yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve İlçe Gençlik Kolu yönetimi de ziyaretlerde Gökçe'ye eşlik etti. Kahvehanede bölge sakinleriyle bir araya gelen Gökçe, özellikle mahalledeki sorunlara yönelik olan projelerini burada açıkladı. Her mahallenin farklı alanlarda sorunlara sahip olduğunu söyleyen Gökçe, "Sorunları da çözümlerini de biliyoruz. Hiçbir sorun çözülemeyecek gibi değil" dedi.
.gif)
PROJELERİ İLGİYLE DİNLEDİLER
Derince Taşköprülüler Derneği ziyaretinde de kalabalığa seslenen Gökçe ve projelerine olan ilgi oldukça büyüktü. Gökçe'nin projelerini ilgiyle dinleyen dernek üyeleri, sonrasında ise mahallede ve özellikle Derince'nin köyleriyle ilgili olan önerilerini dile getirdi. Yaşanabilir bir Derince hedefini paylaşan Gökçe, "İlk olarak Derince ile köyleri arasında olan bağlantıyı kuracağız. Bu zamana kadar yaşanan kopukluk sonucunda değerlerimizden uzak kaldık. Ama buna dur dememiz lazım. Sizler bu kültürü yaşatabilmek adına yıllardır takdir edilesi bir çaba içerisindesiniz. Derince'yi ileriye sizlerin de önerileri ve tecrübeleriyle birlikte taşıyacağız. Bunu da ilk olarak köylerimizden başlayarak yapacağız" dedi.
"NE YEDİĞİMİZİ BİLECEĞİZ"
Halk Süt ve Halk Et gibi projelerinden de bahseden Gökçe, "Şu anda sadece tüketici değil üreticiler de çok zor günler geçiriyor. Çiftçimiz artan maliyetler karşısında ekip biçemiyor, hayvancılık desek zaten bitmiş bir durumda. Ama Halk Et ve Halk Süt projelerimizle üretici de tüketici de kazanç sağlayacak. Biliyorsunuz yediğimiz etler deniz aşırı ülkelerden geliyor. Belki hastalıklı yiyecekleri böylelikle mutfaklarımıza sokuyoruz. Ve bize maliyetleri de her geçen gün artıyor. Biz köylerimize yapacağımız yatırımlarla kendi etimizi yiyecek, sütümüzü içeceğiz. Halk Et ve Süt ile ne yediğimizi bileceğiz. Sağlıklı beslenme dışında üretici ve tüketiciyi de zarara sokmayacak fiyatlar olacak" diye konuştu.
"KÖY TURİZMİNDE BİRİNCİ OLABİLİRİZ"
Köyde yetiştirilecek ürünler konusunda çiftçiye verilecek desteklerden, köy turizmine kadar birçok projeye değinen Gökçe, "Bizim projelerimiz hem üretici hem de tüketicilere yönelik olacak. Ayrıca yolların durumunu da gördük. Yollarımızı da tüm güzelliklerimize ulaşır ve yakışır şekilde olacak. İstanbullular şu anda Sapanca'ya Kırkpınar'a gidiyor. Ama bizim elimizde de dünya harikası niteliğinde köylerimiz var. Biz neden buraları çekim merkezi yapamayalım. Köy turizmi projesiyle artık Güney Marmara'da köy turizmi denilince akla gelen ilk yer biz olacağız. Bir yanda doğası bir yanda doğal ürünleri ile Derince köyleri, Derince'yi ileriye taşıyacak olan değerimiz olacak" ifadelerini kullandı.
Siyaset, 17 Şubat 2019 12:40
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kurban uyarısı: Artan et tüketimi kalbi zorlayabilir
Kurban Bayramı öncesi fahiş fiyat denetimi
Her 10 kişiden 3'ü işsiz
Başkan Gökçe’den 19 Mayıs mesajı
Kocaeli’de seracılık yaygınlaşıyor
Kocaeli vekili Yargıtay önünde fenerle adalet aradı!
Başkan Sezer: Kutlu bir gündür 19 Mayıs
Emekli ve memur maaşında yeni rakamlar
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
Bu anketten iktidarı üzecek sonuçlar çıktı!
Başkan Turhan’a 41 numaralı forma hediye edildi
Yön tabelası sürücüleri yanlış yönlendiriyor
Başkan Can’ın yıllardır söylemekten dilinde tüy bitti! Konu sokak köpekleri
Miniklere uygulamalı trafik güvenliği eğitimi
Gebze’ye yakışmayan manzara!
Fatma Başkan Çin’den döner dönmez yeniden sahaya indi
Kocaeli’deki müzenin bahçesinde sanatseverleri bir araya getiren organizasyon
Otobüs firmaları artık yolcuya böyle davranamayacak!
SEDAŞ’ın Mutlu Yarınlar etkinliği konsept değiştirdi!
Kocaeli Büyükşehir’in o projesi İstanbul’a taşındı
Kızılay saraya bağlanıyor tepkisi
