İzmit Belediyesi’nden Fatma Kaplan Hürriyet cezası
Siyaset, 17 Şubat 2019 14:09İzmitli şampiyon güreşçinin sözleşmesi İzmit Belediye Başkanı adayı Fatma Kaplan Hürriyet’le fotoğraf çekildiği için iptal edildi.
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, ailesinde minderde dünya şampiyonu Ramis Kahveciler ve Kırkpınar Başpehlivan’ı Recep Güreşen’in yeğeni 14 yaşındaki Özgür Güreşen’i İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan’ın sosyal medya paylaşımı sebebiyle sözleşmesini iptal etti.
.gif)
.gif)
SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞMIŞTI
CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde akrabası olan ve İzmit Belediyesi’nde güreşen 14 yaşındaki Özgür Güreşen’i, Bursa’da gerçekleşen Grekoromen Türkiye Şampiyonluğu elemeleri öncesinde ziyaret etti. Uzun yıllardır Özgür Güreşen’e maddi ve manevi destekte bulunan Hürriyet, Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapılan elemeler öncesinde akrabası olan Güreşen’e eşofman ve güreş ayakkabısı hediye ederek bunu sosyal medya hesabında paylaştı. Hürriyet sosyal medya hesaplarında “Yıldızlar Grekoromen Güreş Müsabakaları elemelerinde İzmit ismini başarıyla temsil edeceğine inandığım Özgür Güreşen'i yolcu ediyoruz. 8 yaşından beri sponsor olarak desteklediğim Özgür Güreşen'inİzmit'i en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyor ve başarılar diliyorum” yazdı.
ŞAMPİYON GÜREŞÇİYE DESTEK OLDUĞU İÇİN
Ailesinde minderde Dünya ve Avrupa şampiyonu Ramis Kahveciler ve Edirne Kırkpınar Başpehlivanlarından Göçmen Recep lakaplı Recep Güreşen gibi ünlü güreşçilerinde bulunduğu Özgür Güreşen hafta içi Bursa’da gerçekleşen Türkiye elemelerinde üçüncü olarak Aydın’da gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Daha önce kazandığı Kocaeli Kulüpler Arası Güreş Müsabakalarında ikinci olarak 1-3 Mart tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenecek güreş müsabakalarında İzmit’i temsil edecek olan Özgür Güreşenİzmit Belediyesi’nden aldığı haberle şok oldu. Ailesinde başarılı güreşçileri barındıran ve Türkiye’yi başarıyla temsil eden Güreşen Ailesi İzmit Belediyesi’nin siyasi hesaplarına ters düştüğü için sözleşmesinin iptal edilmesi tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.
SPORCULARI SİYASİ OYUNLARININMALZEMESİ YAPAMAZLAR
İzmit Belediyesi’nin güreşçisi olmasına rağmen, belediyeden maddi bir destek alamayan 14 yaşındaki Özgür Güreşen, CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı olan akrabası Fatma Kaplan Hürriyet’ten aldığı desteklerle spor hayatına devam ediyordu. Belediye Başkan adayı Hürriyet, “İzmit ismini Türkiye ve Dünya’da duyuran sporcularımıza desteğimiz sonsuz olacak. Onlar bizim evlatlarımız ve gençlerimize verdiğimiz destek birilerinin siyasi oyunların malzemesi haline getirilemez. Özgür Güreşen ailesini olduğu kadar İzmit’ti de onurlandıran bir sporcu. Onun sporcusu ya da bunun sporcusu diye bir ayrım yapılamaz. Ama İzmit Belediyesi bu yaptığı ile sporcular arasında yaptığı ayrımı ortaya koymuştur. Zaten maddi bir destekleri olmadığı için Özgür’ü şimdiye kadar destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
Siyaset, 17 Şubat 2019 14:09
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
