Sibel Gönül’den İKM’ye ziyaret
Siyaset, 13 Şubat 2019 12:15AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, İzmit Kent Merkezi’ni (İKM) ziyaret etti.
AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sel Gönül, İKM Başkanı Murat Öztürk ve yönetimini ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen görüşmede başkan adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan da eşlik etti. Gerçekleşen görüşmede değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Vatandaşımızın istemediği projeyi yapmayacağız. Başladığımız işleri de vermiş olduğumuz süre içerisinde bitirme gayretinde olacağız.” dedi.
.gif)
.gif)
BAYRAĞI YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ
AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Seçim sürecinin başta İzmit ve Kocaeli olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Başta iki dönem boyunca İzmit için taş üstüne taş koymuş, alın teri dökmüş Sayın Nevzat Doğan’a teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı, bizler de bayrağı devir aldığımız yerden daha yukarıya taşıyacağız. Hiçbir zaman ben yaptım oldu demeyeceğiz. İzmit’i beraber yöneteceğiz derken, kimseye lütufta bulunmuyoruz. Aksine, her vatandaşımızın fikrine ihtiyacımız olduğu gerçeğini ortaya koyuyoruz” şeklinde konuştu.
HAKTAN, HUKUKTAN AYRILMAYACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden Gönül, “Vatandaşın istemediği projeyi yapmayacağız. Başladığımız işleri de vermiş olduğumuz süre içerisinde bitirme gayretinde olacağız. Eskiyi koruyarak yeniyi inşa etmemiz lazım. Her mahalleye eşit ve adil hizmet götüreceğiz. Hem anne hem de bir mimar olarak İzmit’te kimseyi kırmadan, incitmeden, kucaklayan bir yaklaşımla, herkesin başkanı olacağız. Şeffaf olacağız, haktan, hukuktan ayrılmayacağız. Kendi kaynağını sağlayan bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 13 Şubat 2019 12:15
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
İzmitli genç kızın büyük başarısı! Türkiye üçüncüsü oldu
Akaryakıtta indirim umutları suya düştü!
Kocaeli vekili TBMM’de konuştu: Esnaf perişan
Çay fiyatlarına bir zam daha
Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Kayalar vefat etti
Musluk suyuna da her ay otomatik zam
Şehit isimlerini silip APO mu yazacaksınız?
İzmit’te Kır Düğün Salonu açılıyor
Bu karar ifade ve sanat özgürlüğüne ağır bir müdahaledir
185 izci Kocaeli’yi keşfetti!
Müşteri olmayana tuvalet 500 TL!
Ulaşlı’da çocukların yeni buluşma noktası
Veliaht sistemine dayalı cumhuriyet istememeliyiz
Halkevi Gençlik Merkezi’nde kulakların pasını silen yıl sonu konseri
Çocuk parkları güvenli değil
Fatura emekli ve asgari ücretliye kesildi
Kartepe tramvay hattındaki tehlike!
Büyükşehir’in Derince’de yaptırdığı cemevinde buluştular
Anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Son anketten hangi parti 1'inci çıktı?
