Tahir Büyükakın eski başkanları dinledi
Siyaset, 29 Ocak 2019 12:03Büyükakın, AK Parti eski ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Eski başkanlara vefa örneği gösteren Büyükakın, onlarla sohbet edip fikirlerine başvurdu.
Seka Park Otel’de gerçekleşen toplantıda AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın eski ilçe başkanları ile buluştu. Toplantıya Büyükakın’ın yanı sıra İl Başkanı Abdullah Eryarsoykatıldı. Toplantıda eski ilçe başkanlarına “Sizlerin her biri misyon temelli liderlik yapabilecek insanlarsınız” diyen Büyükakın, “Her zaman olduğu gibi sizin bilgi birikiminize, desteğinize ihtiyacımız var. Sizlerin tavsiyeleri ile yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
.gif)
BİZDE YENİSİ ESKİSİ YOK
Toplantıda konuşan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy “İstişare heyetlerimizle görüşmelerimize devam ediyoruz. Sizlerle istişare etmek, bilgi birikimlerinizden faydalanmak istedik.16 yıllık AK Parti iktidarında ilk günden bu zamana kadar çalışan tüm arkadaşlarımıza, abilerimize teşekkür ediyorum. Böylesine dava aşkını içinde taşıyan ve hala aynı dava aşkı ile yanıp tutuştukları için teşekkür ediyorum. Bizde yenisi eskisi yok” ifadelerine yer verdi.
DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR
Eryarsoy’un ardından eski ilçe başkanlarına“Her zaman olduğu gibi sizin bilgi birikiminize, desteğinize ihtiyacımız var” diyen Büyükakın, “Partimizin Türk siyasetine kazandırdığı önemli bir gelenek istişare ve değerlendirmedir.Tavsiyelerinizi alarak yolumuza devam etmek istiyoruz.Sizler işi bilenlersiniz, sizi hiçbir zaman kenarda kalan arkadaşlarımız olarak görmedik, siz de zaten bu davanın her zaman içindeydiniz. Sizlerin her biri misyon temelli liderlik yapabilecek insanlarsınız” dedi.
Siyaset, 29 Ocak 2019 12:03
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İş insanı Hasan Baykara’ya doğum günü sürprizi!
O ürün piyasadan toplatılıyor!
İskeçe Müftüsü Ahmet Mete İzmit’te dualarla anıldı
Sevindikli’de geleceğin spor tesisi yükseliyor
Vatandaş bu sokakta yürüyemiyor!
Emekliye savaş açılması anlamına gelir
Motorin ve benzine dev zam geliyor
İzmit Belediyesinden 3’üncü kütüphane
Bir dev şirket daha iflasın eşiğinde
Serdar Mahallesi’nde yeni merdiven ve istinat duvarı mesaisi
Boğulma tehlikesi geçiren 38 kişi daha zamanında kurtarıldı
Gebze ve diğer ilçeler kendi kaderine terk edildi
Kocaeli’nde tarla ve bahçeler suya doydu
Vali Aktaş, Derince'deki o okul inşaatını yerinde inceledi
Bir komedyene daha espri yaptı diye hapis cezası
Başkan Çiftçi’den 15 Temmuz mesajı: Gurur duyuyorum
Bahçeli'nin danışmanı ne demek istedi?
Gölcük'te Atık Getirme Merkezi gün sayıyor
Akılları telefonlara da zam yolda!
Öldürme ve yaralama da çocuğa indirim kaldırılıyor
Tavuk eti tüketiminde düşüş
Kandıra Ağva Yolu’nu kullanan sürücüler dikkat!
Büyükakın’dan 15 Temmuz mesajı: Tek yürek olmaya devam edeceğiz
Muhalefete yönelik davalardan adalet çıkmaz
Kocaeli’nde her gün yüzlerce kişi bu numarayı arıyor!
Ormanya’da yavru leyleklere de sahip çıkıldı
Büyükşehir, Yenilikçi Uygulamalar Ödülü’ne layık görüldü
Haluk Levent'ten şaşırtan açıklama!
Kocaeli Büyükşehir’den ibadethanelere 32 milyon liralık destek
Benzine de büyük zam yolda!
GTÜ'de mezuniyet coşkusu
Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi: Endişe ediyoruz
Gölcük’te plaj voleybolu turnuvası sona erdi
KOTO'dan Hollanda, ABD ve Macaristan iş dünyasıyla temaslar
Maaşları eksik yatacak!
Başiskele’de motor sporu tutkunlarını buluşturan yarış
Kocaeli vekilinden çağrı: Önlem alınsın başka ölümler yaşanmasın
Bakan Gürlek Kızılay'a 150 bin TL bağışladı!
