Sibel Gönül bize Devlet Bahçeli’nin emaneti
Siyaset, 25 Ocak 2019 06:43MHP’li eski vekil Kemal Köse, “Gönül, bize Devlet Bahçeli’nin emanetidir. Biz Türk İslam kültüründe emanet ne demek çok iyi biliriz” dedi.
AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Bekirdere’de vatandaşlar ile buluştu. Mutay Cafe’de gerçekleşen programda,başkan adayı Gönül’ün yanı sıra AK Parti İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti Milletvekili Sami Çakır, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolu Başkanı Betül Yazıcı,MHP Kocaeli eski Milletvekili Kemal Köse ve bölge halkı katılım gösterdi. Çay ve simit eşliğinde gerçekleşen sıcak buluşmaya vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Programda konuşan Köse, “Sibel Hanımefendi bize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emanetidir. Biz Türk İslam kültüründe emanet ne demek çok iyi biliriz” dedi.
.gif)
.gif)
HER ALANDA UYGULAYACAĞIZ
AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, geçirmiş olduğu soğuk algınlığına rağmen Bekirdere’de vatandaşlar ile buluşmayı ihmal etmedi. Bekirpaşa’da kalabalık bir guruba seslenen Gönül, “Ben İzmit’in yetiştirdiği bir kardeşinizim. İzmit’in her yerinde mimar olarak eserlerimiz var. Bilgi ve becerilerimizi belediyecilik alanında da her noktada uygulayacağız” diye konuştu.
HİZMET NOKTASINDA YOLA ÇIKIYORUZ
“Bekirdere İzmit’in en önemli dinamiklerindendir” diye konuşan Gönül, “Biz herkesin başkanı olacağız hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Cumhur İttifakı’yla beraber Milliyetçi Hareket Partisi’nden arkadaşlarımızla, Ülkü Ocakları, Alperen Ocakları’yla, AK Parti’nin tüm teşkilatlarıyla büyük bir aile olarak bu seçimde halkımıza hizmet coşkusuyla,birlikte yola çıkıyoruz” şeklinde konuştu.
LİDERLERİMİZİN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Gönül’ün konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan eski MHP Milletvekili Kemal Köse, “Sibel Hanımefendi bize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emanetidir. Biz Türk İslam kültüründe emanet ne demek çok iyi biliriz. 31 Mart akşamı inşallah İzmit’te burçlara Cumhur İttifakı’nın sancağını dikeceğiz” dedi.
Siyaset, 25 Ocak 2019 06:43
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Konuşanın ceza almadığı demokrat Türkiye bu mu?
Kaçak alkole karşı acil önlem çağrısı
Deprem dirençli kentler nasıl inşa edilir, onu konuşalım
Eğlendirerek öğreten engelsiz etkinlik
Kandıra sahillerinde çöp topladılar
Türkiye Avrupa'nın çöplüğü oldu! Yaparsa hangi parti yapar?
Bahceli PKK liderinin adını anmadan duramıyor!
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Raporlar nerede?
Kocaeli Valiliği’nden sel, su baskını uyarısı da geldi
İşte CHP'nin A Takımı!
Havalar soğudu, Kocaeli’de evsiz vatandaşları kucaklayan merkezde talep arttı
UNESCO tescilli lezzetle ilgili gün İzmit’in tarihi mekanında kutlandı
Türkiye’de bilimsel bir ilk! Gürkan Karaçam kaleme almıştı, yayınlanmaya uygun bulundu
İmplant tedavisi ücretsiz mi olacak?
İzmit’teki panelde kadın hakları konuşuldu
İzmitli yazar ve kahve üstadı Uğur Ünal Türk Kahvesi’nin kitabını yazdı!
Kocaeli Valiliği’nden şiddetli fırtına uyarısı
Ev sahipleri 2026’da 3 kat emlak vergisi ödeyecek
Denizden 115 bin kamyon çamur çıktı!
Gölcük’te 5 Aralık böyle geçti!
Vali Aktaş eski muhtar azasını evinde ziyaret etti
Köşeye sıkışan rektör gerçekleri yazan medyayı kafir ilan etti
Tramvay hattında sökülen ağaçlar başka yere ekilecek
PKK ile yürütülen sürece karşı çıktığı için açığa alınan polise 3 parti sahip çıktı
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
