Telefon numaram aynı kalacak
Siyaset, 24 Ocak 2019 19:08AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.
AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül İMO Başkanı Kahraman Bulut, oda yönetimi ve üyeleri ziyaret etti. İMO’nun binasında gerçekleşen programa AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, önceki dönem İMO Başkanı Tolga Ok ve üyeler katılım sağladı.İnşaat mühendisliği ve yerel seçimler üzerine bir süre sohbet eden Gönül, “Tevazu, gayret ve samimiyet ile gönül belediyeciliği diyoruz. Bu ifade kesinlikle sözde kalmayacak. İzmit’imizin her kesimi ile sürdürülebilir ve güçlü bir iletişim kuracağız. Benim milletvekili olmadan önce de telefon numaram aynıydı şimdi de aynı olacak” dedi.
.gif)
.gif)
MESLEK ODALARI BİRER HAZİNEDİR
İnşaat Mühendisleri’ne yapmış olduğu ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Mimar olmam sebebiyle sizlerle birçok işi beraber yaptık. Biz, meslek odalarını yaptıkları çalışmalar, sahip oldukları tecrübe ve nitelikli insan kaynakları açısından bir hazine olarak görüyoruz. Mutlaka faydalanılması gerektiğini düşünüyoruz. Belediyemiz ile İnşaat Mühendisleri Odası arasındaki var olan bağın daha da güçlendirilmesi gerektiğini çok önemsiyorum. Özellikle kentsel dönüşüm, deprem yönetmeliği ve bunun gibi mevzuata tabii konularda neler yapabileceğimizi karşılıklı değerlendirmek isterim” şeklinde konuştu.
BİRİKİMLERİNİZDEN FAYDALANACAĞIZ
İzmit için projelerin en güzelini ortaya koymaya hazırlandıklarının altını çizen Gönül, “Değerli arkadaşlar şunun altını çizmek istiyorum. Biz İzmit’i beraber yöneteceğiz derken kimseye lütufta bulunmuyoruz. Samimiyetimle sizlerin birikimlerinden faydalanma isteğimizi ifade ediyoruz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağız. Projeleri hep birlikte halkımızla tartışarak ortaya koyma gayreti içerisindeyiz. Diğer taraftan sosyo-kültürel ve ekonomik alanda İzmit’in gelişimine nasıl katkı koymamız lazım bunlara da bakacağız” diye konuştu.
Siyaset, 24 Ocak 2019 19:08
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
