Cumhur ittifakı bir beka davasıdır
Siyaset, 23 Ocak 2019 22:37Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP kurmayları Kandıra’da bir araya geldi. Kocaeli’de Cumhur İttifakı adına Kandıra’dan önemli mesajlar verildi.
31 Mart yerel seçimlerine ittifakla giren ve Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri biraraya geldi. AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın veAK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra teşkilatıyla biraraya geldi. Toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Turan, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda konuşan Büyükakın; Türkiye üzerine oynanan oyunları bertaraf etmek için liderlerin Cumhur İttifakı’nın kurulduğunu söyleyerek “Bin yıllık devlet geleneğimiz Cumhur ittifakı ile vücut buldu. Cumhur ittifakı bu ülkenin beka davasıdır” ifadelerine yer verdi.
.gif)
ÜLKÜCÜLER GEREKEN CEVABI VERECEKTİR
Seçim çalışmaları başladığından bu yana Cumhur İttifakı’nın ilk kez birlikte kamuoyu önüne çıktığını söyleyen MHP İl Başkanı Ünlü, “Bu görüntüye herkes alışacak. Ülkücüler, ‘Devlet mi belediye mi?’ sorusunun cevabını Cumhur İttifakı’na katılarak göstermişlerdir. Ülkemizin bekasını temsil eden Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin önünü kesmek için her türlü girişimde bulunuyorlar. Biz Kandıra’da kazandırmak zorundayız, eğer kaybedersek cumhurbaşkanı yönetim sistemi kaybeder, 2023 hedefimiz yara alır” dedi.
KENDİ BÖLGEMİZDE GEDİK AÇTIRMAYACAĞIZ
9 seçim 3 referandum görmüş bir teşkilatın, okyanusu geçerken derede boğulmaması gerektiğini de sözlerine ekleyen Ünlü, “İlk defa ittifak ilebir seçime giriyoruz. Kandıra’yı, Kocaeli’ni beraber yöneteceğiz. Sayın Tahir Büyükakın Kocaeli’ne projelerle gelmiştir, onun neler yapacağını herkes yaşayıp görecek. İnanıyorum ki geçmişte yaşadığımız sorunların hiçbirini yaşamayacağız. MHP ile AK Parti biraraya gelerek dünyaya kafa tutan bir devlete dönüşmüşsek, kendi bölgemizde gedik açtırmayacağız” diye konuştu.
BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
15 Temmuz ruhuyla oluşan Cumhur ittifakı konusunda çok hassas durduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy,“Sizlerle beraber yol almaktan mutluyuz, hep beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kandıra’nın adayımıza destek vereceğine inanıyorum” dedi.
LİDERLLERİMİZİN ORTAK KARARI
Bin yıllık devlet geleneğinin Cumhur ittifakı ile vücut bulduğunu söyleyen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş ve liderlerimizin verdiği karar, bin yıllık devlet aklımızın gelecek bin yılda tekrar var olması için ortak almış olduğu bir karardır. Devlet millet için vardır, millet yoksa devlet yoktur. Sözkonusu şehrimizin, ülkemizin menfaatiyse, diğer konular teferruattır dedik, bu şuurla hep birlikte yürüdük” dedi.
KÜÇÜK HESAPLARI KENARA KOYDUK
Dünyayı yöneten güçlerin 2030 yılında Türkiye’nin dünyanın en büyük ülkelerinden biri olacağını gördüğünü de söyleyen Büyükakın, “Liderlerimiz devlet aklıyla oturup, küçük hesapları bir kenara koyup, cumhur ittifakını kurdu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli tarafından alınan bu kara, gelecek bin yılın kararıdır. 2071’e geldiğimizde Türkiye dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olacak. Yeter ki buna inanalım. Bundan sonraki birlikteliğimiz bu duyguyla devam edecek. Bölgede oynanan oyunları bozmak için bu sandıklardan güçlü çıkmak zorundayız” ifadelerine yer verdi.
Siyaset, 23 Ocak 2019 22:37
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Vatandaş Büyükşehir’e seslendi: Malzemeler israf edilmemeli
Ulu orta herkesin onurunu, şerefini etkileyecek şekilde itham etmeyin
Sosyal medya uyarısı: Her gördüğünüze inanmayın
Çakırlar Köyü’nde iki günlük şenlik: Pat Pat Festivali
Başiskele’de öğrencilerden anlamlı bağış
Atıl araziden 8 ton balkabağı çıktı
Tramvayla yolcu taşıma sayısında yeni rekor
Derince’de güvenlik için 55 okula dedektör cihazı desteğinde bulunuldu
Darıca’da MHP’liler KEDFE yönetimini ağırladı
Çayırova Meclisi’nde 6 gündem maddesi karara bağlandı
İkinci el araç satın alırken buna dikkat!
Akaryakıtta zam dalgası sürüyor
İSU’dan 3 ilçeye altyapı yatırımı
İhracatçılara yüzde 3 döviz dönüşüm desteği, yüzde 10’a yükseltilmeli
Erdoğan'dan suç işleyip ülke dışına çıkanlarla ilgili açıklama
Gebze Ticaret Odası, üyelerini Baykar teknoloji ile buluşturacak
İzmit’te bir kadın daha silahla vurularak öldürüldü
Miniklerden itfaiyeye renkli ziyaret
Fon vurgununun siyasi ayağında kimler var?
İzmit Belediyesi yöneticilerinden saha ziyaretlerine devam
Çocuklara kitap okumayı sevdirmenin yolu!
Sigarayla ilgili yeni düzenleme
Buna kaş yapayım derken göz çıkarmak denir!
Kitap Fuarı’nda Kocaelispor rüzgârı esti!
İcra takibindeki borçlar katlandı
Altın yeniden yükselişe geçti
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
