Büyükakın’dan Demirci’ye ziyaret
Gündem, 16 Ocak 2019 23:38AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova Belediyesi’nde Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini aktaran Büyükakın, başkan Demirci’ye Çayırova’ya kattığı dev yatırımlar ve değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Büyükakın, “Gönül Belediyeciliği Ön Planda Olacak”
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Büyükakın ve Demirci, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çayırova başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm ilçelerinde başarılı bir sonuç alınabilmesi için gece gündüz çalışmaları sürdüreceklerini aktaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yerel seçimlere bir ve bütün olarak hazırlandıklarını ifade etti. Büyükşehir ve tüm ilçelerde başarıya ulaşacaklarının altını çizen Büyükakın, gönül belediyeciliğini ön planda tutacak yatırımları ortaya koyacaklarını da belirtti.
Demirci, “Çayırova Hem Model, Hem de Örnek Bir İlçe Oldu”
31 Mart seçimlerinde Kocaeli’nin tüm ilçeleriyle ve merkeziyle başarılı olması için üzerine düşen görevi en iyi şekilde icra edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Doç, Dr. Tahir Büyükakın’a ve ilçe Belediye Başkan Adaylarına başarılar diledi. Görev süresi boyunca Çayırova’nın hem model hem de örnek bir ilçe olması için çok çalıştıklarını vurgulayan Demirci, yeni dönemde de hizmetlerin artarak devam etmesini arzuladıklarını söyledi.
Çayırova’yı yapılan yatırımlarla gelişmiş, düzenli ve yaşanabilir bir ilçe olarak yeniden inşa ettiklerini vurgulayan Demirci, “5 yılda büyük emek harcadık. Çayırova’nın her bir köşesine hizmetlerimizi nakış nakış işledik. Çayırova’mızıbu dönem boyunca baştan aşağıya yeniden inşa ettik. 5 yılda 450 Milyon Liralık yatırımla her alanda hizmet ürettik. Klasik belediyecilikten ziyade Sosyal Belediyeciliğe ağırlık verdik. Vatandaşın günlük hayatını ilgilendiren her alanda varolduk. Eğitim, sağlık, spor, sanat, ulaşım ve daha birçok alanda yatırımlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.
Gündem, 16 Ocak 2019 23:38
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
