Büyükakın’dan Demirci’ye ziyaret
Gündem, 16 Ocak 2019 15:32AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova Belediyesi’nde Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini aktaran Büyükakın, başkan Demirci’ye Çayırova’ya kattığı dev yatırımlar ve değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Büyükakın, “Gönül Belediyeciliği Ön Planda Olacak”
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Büyükakın ve Demirci, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çayırova başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm ilçelerinde başarılı bir sonuç alınabilmesi için gece gündüz çalışmaları sürdüreceklerini aktaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yerel seçimlere bir ve bütün olarak hazırlandıklarını ifade etti. Büyükşehir ve tüm ilçelerde başarıya ulaşacaklarının altını çizen Büyükakın, gönül belediyeciliğini ön planda tutacak yatırımları ortaya koyacaklarını da belirtti.
Demirci, “Çayırova Hem Model, Hem de Örnek Bir İlçe Oldu”
31 Mart seçimlerinde Kocaeli’nin tüm ilçeleriyle ve merkeziyle başarılı olması için üzerine düşen görevi en iyi şekilde icra edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Doç, Dr. Tahir Büyükakın’a ve ilçe Belediye Başkan Adaylarına başarılar diledi. Görev süresi boyunca Çayırova’nın hem model hem de örnek bir ilçe olması için çok çalıştıklarını vurgulayan Demirci, yeni dönemde de hizmetlerin artarak devam etmesini arzuladıklarını söyledi.
Çayırova’yı yapılan yatırımlarla gelişmiş, düzenli ve yaşanabilir bir ilçe olarak yeniden inşa ettiklerini vurgulayan Demirci, “5 yılda büyük emek harcadık. Çayırova’nın her bir köşesine hizmetlerimizi nakış nakış işledik. Çayırova’mızıbu dönem boyunca baştan aşağıya yeniden inşa ettik. 5 yılda 450 Milyon Liralık yatırımla her alanda hizmet ürettik. Klasik belediyecilikten ziyade Sosyal Belediyeciliğe ağırlık verdik. Vatandaşın günlük hayatını ilgilendiren her alanda varolduk. Eğitim, sağlık, spor, sanat, ulaşım ve daha birçok alanda yatırımlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.
Gündem, 16 Ocak 2019 15:32
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
