Kandıra’da tek yüreğiz
Siyaset, 15 Ocak 2019 09:33Teşkilatlar ile buluşan Turan, “Ne mutlu ki 31 Mart öncesi AK Parti ailesi olarak Kandıra da yine tek yüreğiz” dedi.
SKM programları kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK PartiKandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı yöneticileri ve üyeleri ile buluştu. İlçe Başkanı Erol Ölmez'in ev sahipliğinde ilçe binasında gerçekleşen toplantıda partinin ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcileri ile bir araya gelen Adnan Turan, “Bugün burada yerel seçim sürecinde omuz omuza çalışacağımız dava arkadaşları olarak bir aradayız. Ne mutlu bize ki 31 Mart tarihinde yapılacak seçimler öncesi AK Parti ailesi olarak yine tek yüreğiz. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.” dedi.
CUMHUR İTTİFAKI ZAFERE ULAŞACAK
AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, teşkilat buluşmasının ardından İlçe Başkanı Erol Ölmez ile birlikte Cumhur İttifakı’nın temsilcisi MHP’ye konuk oldu. Burada MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Turan, “Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı olarak tüm Kocaeli'mizde olduğu gibi 31 Mart akşamı Kandıra'mızda da zafere ulaşacağız” dedi.
MHP VE KÖKEN’E ZİYARET
Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye gerçekleşen ziyaretin ardından AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur ve ilçe yöneticileri bu kez Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i ziyaret etti. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı ziyaret esnasında 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde izlenecek yol haritası ile ilgili görüşler paylaşıldı.
CENGİZ KAN’I UNUTMADI
Turan, geçmiş dönem belediye başkanlarından Cengiz Kan,ve aday adayı olan isimlerle bir araya gelerek 31 Mart sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Adayı Adnan Turan ve İlçe Başkanı Erol Ölmez, yine protokol ziyareti kapsamında Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal'ı da ziyaret etti.
KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLADILAR
Gün içerisinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine de önem veren Turan, ilçe merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret ederek esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Adayı Adnan Turan, umre vazifesini yerine getirecek olan vatandaşlar için Çarşı Camii önünde düzenlenen programa da katılarak, Kandıralıları dualarla kutsal topraklara uğurladı.
.gif)
Siyaset, 15 Ocak 2019 09:33
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
