Çayırova’da başkanlardan birlik ve beraberlik mesajı
Gündem, 15 Ocak 2019 21:03Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2019 yılı yerel seçimleri için aday gösterilen AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi ve İlçe Başkanı Ekrem Karahan ile bir araya geldi.
Demirci, “Dur Durak Bilmeden Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli aday tanıtım toplantısında Çayırova Belediye Başkanlığına Aday gösterdiği Bünyamin Çiftçi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ve çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu ve bu uğurda Çayırova’yagece gündüz hizmet ettiklerini belirtti.
Çayırova’nın değişim ve dönüşümünü sağlayan tüm yatırımlara imza attıklarını dile getiren Demirci, 31 Mart gününe kadar dur durak bilmeden çalışacaklarını ve gönüllere girmeye devam edeceklerini söyledi. Gerçekleşecek olan yerel seçimden zaferle çıkılacağını ve Çayırova’nın yatırım seferberliğinde gelişimini sürdüreceğini vurgulayan Demirci, “Bize verilen görevi tertemiz bir şekilde, yatırımlarla, vizyon projelerle tamamlamak üzereyiz. Çayırova’mızın dört bir yanına hizmet götürdük. Eğitimden, sağlığa, sanattan spora, ulaşımdan çevreye, altyapıdan üstyapıya kadar dolu dolu yatırımlar gerçekleştirdik. Yaşam şehrim Çayırova’yı inşa ettik. Şimdi ise görevimizi 31 Mart seçimleri sonrasında İnşallah Bünyamin Çiftçi arkadaşımıza teslim etmiş olacağız. Rabbim bu anlamda çıktığınız yolda size ve Büyük Türkiyedavasına gönül vermiş herkese muvaffakiyetler versin.” dedi.
Çiftçi, “Biz Bir Aileyiz”
“Ak Parti siyaseti, bayrak yarışı ruhuyla yapılan millete hizmet siyasetidir” diyerek ziyaretlerinde Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkürlerini ileten AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurguladı. Çayırova’nın kazanmış olduğu vizyonuna değer katacak çalışmalarla hizmet seferberliğinin devam edeceğini açıklayan Çiftçi, “Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu bu görevi seçim sürecinde el birliğiyle hayırlı bir sonuca ulaştıracağımızdan eminim. Biz bir aileyiz. AK Parti siyasetinde her zaman birlik ve beraberlik vardır. Bu anlamda bizde gece gündüz çalışarak Çayırova’mızdaki hizmetleri daha yükseğe taşımak için gayret göstereceğiz.” dedi.
Gündem, 15 Ocak 2019 21:03
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
İzmitli genç kızın büyük başarısı! Türkiye üçüncüsü oldu
Akaryakıtta indirim umutları suya düştü!
Kocaeli vekili TBMM’de konuştu: Esnaf perişan
Çay fiyatlarına bir zam daha
Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Kayalar vefat etti
Musluk suyuna da her ay otomatik zam
Şehit isimlerini silip APO mu yazacaksınız?
İzmit’te Kır Düğün Salonu açılıyor
Bu karar ifade ve sanat özgürlüğüne ağır bir müdahaledir
185 izci Kocaeli’yi keşfetti!
Müşteri olmayana tuvalet 500 TL!
Ulaşlı’da çocukların yeni buluşma noktası
Veliaht sistemine dayalı cumhuriyet istememeliyiz
Halkevi Gençlik Merkezi’nde kulakların pasını silen yıl sonu konseri
