Dilovası Belediye Başkanı adayı Hamza Şayir'den ilk açıklama
Siyaset, 12 Ocak 2019 12:43Dün akşam kendisine AK Parti Dilovası Belediye Başkan adaylığı tebliğ edilen Hamza Şayir'in ilk mesajı "Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde Dilovası'nı daha güzel yarınlara taşıyacağız" oldu.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday adaylarını belirleyen AK Parti'de Dilovası Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Dilovası'nın sevilen işadamlarından Hamza Şayir, ilk açıklamasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.
BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİĞİMİZ ÖNCELİĞİMİZ
Şayir, yaptığı açıklama da "Yola çıkarken her zaman için hakkımızda hayırlısı olmasını diledik. Ülkeme, Kocaeli'ye ve ilçeme hizmet etmek için ve bu davaya inandığım için yola çıktık. Şayet halkımız teveccüh gösterirde bizi başkan seçerse ilçeme en iyi hizmeti yapabilmek için elimden geleni yapacağız. Dilovamız kardeşliği ile birlik ve beraberliği ile Türkiye'de örnek gösterilecek bir ilçemiz. Doğulusu, Batılısı, Karadenizlisi, Akdenizlisi hepsi bir şekilde kardeş olmuş durumda, akraba olmuş durumda. Biz bu kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirmek ve Türkiye'ye model bir ilçe olmak istiyoruz. Her zaman için önceliğimiz kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz olacaktır.
DİLOVASI'NDA İZ BIRAKMAK İSTİYORUM
Göreve gelirsek Dilovası'nda iz bırakmak istiyoruz. Doğru neyse onu yapacağız. Dilovası'nın faydasına olabilecek her türlü projenin hayata geçmesi için çalışacağız. Dilovası'nın faydasına olabilecek her projeyi dikkate alacağız. Ortak akıl ile hareket ederiz. Kimin yaptığı önemli değil muhalefetten arkadaşlarımda Dilovası'nın faydasına bir proje düzenlemişlerse, Dilovası'nın ve Dilovalı hemşerilerimin faydasınaysa onu hayata geçirmek için çalışacağız. Hepimizin ortak amacı Dilovası'nın daha yaşanılabilir daha mutlu ve sağlıklı bir ilçe olmasıdır.
48 BİN DİLOVALININ BAŞKANI OLACAĞIM
Geçmişte ilçemizde belediye başkanlığı yapmış büyüklerimizle her zaman istişare edeceğiz. Onların deneyimleri ve tecrübelerinden her zaman faydalanacağız. Sivil Toplumla Kuruluşları ile ortak projeler yürüteceğiz. Kapımız her zaman ve herkese açık olacak. Ben Dilovasında ikamet eden 48 bin vatandaşımızın belediye başkanı olacağım. Ortak akılla ilçemizi güzelleştirmenin mücadelesini vereceğiz.
DİLOVASI KAZANACAK, TÜRKİYE KAZANACAK
Eğer göreve gelirsek emin olunsun ki Dilovamız kazanacak, Türkiye kazanacaktır. Bugün Cumhurbaşkanımızın aday açıklama programının hemen ardından sahaya ineceğim. Artık 31 Mart gecesine kadar bize durmak yok. "dedi.
ELEŞTİRİLERE AÇIK OLACAĞIM
Görev süresince her zaman uyarıları da dikkate alacağını söyleyen Şayir, "Bizde insanoğluyuz, yeri gelir hatalar yapabiliriz. Onun için her zaman eleştirilere, açık olacağız. Yapılan eleştirileri dikkate alacağız. Varsa hatamızda düzeltmesini de bileceğiz."dedi.
Siyaset, 12 Ocak 2019 12:43
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
