İktidara ders verilmesi gerekiyor
Siyaset, 09 Ocak 2019 23:38Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy“Ak Parti kadroları 15 yıldır yerel yönetimlerde iş başında. 15 yılın vermiş olduğu rehavetle yaptıkları işin hukuka, nizama uyup uymadığıyla pek ilgilenmiyorlar. Ben yaptım oldu anlayışıyla 15 yıldır arazide at koşturuyorlar” dedi.
İKTİDAR FAİZ LOBİSİNE ÇALIŞIYOR
Her Çarşamba düzenli olarak gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Gürsoy, “2019 yılının her birimize hayırlar getirmesini diliyorum. Yaşanan tüm sıkıntıların, tüm problemlerin son bulacağı bir yıl olmasını Cenab-ı Mevladan diliyorum” diyerek sözlerine başladı. Konuşmasının devamında “Her ne kadar iktidar yetkilileri, bakanlar, ekonominin iyiye gittiğine dair açıklamada yapsalar, gerçek söylenen aksine ekonomik anlamda bir çıkmaza doğru gidiyoruz. Mutfakta yangın var. İnsanlarımızın ceplerinde yangın var. Geçen yıldan bu yana insanlarımız %50 fakirleştirildi” dedi.
İKTİDARA DERS VERİLMESİ GEREKİYOR
Konuşmasının devamında yerel problemlere değinen Gürsoy şunları kaydetti: “Ak Parti kadroları 15 yıldır yerel yönetimlerde iş başında. 15 yılın vermiş olduğu rehavetle yaptıkları işin hukuka, nizama uyup uymadığıyla pek ilgilenmiyorlar. Ben yaptım oldu anlayışıyla 15 yıldır arazide at koşturuyorlar. Geçenler de haberlerde de görüldüğü üzere, Gölkay Park’ın yanı başına tarım arazisi vasfında olan araziye meclis üyesi düğün salonu inşasında bulunuyor. Yanı başında ki araziye inşaat izni verilmezken, meclis üyesi araziye inşaat başlayabiliyor. Geçimini zor sağlayan insanlarımızın derme çatma yerlerine nefes aldırmadan yıkım kararını uygulayanlar bu inşaatı neden görmezden gelirler” dedi.
“Ak parti adaletinin sadece kendi yandaşlarına çalışır hale geldiğini” söyleyen Gürsoy “Ak Parti belediyeciliği ranttır, yolsuzluktur, adam kayırmaktır” dedi. “Önümüzde ki seçim aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Ya kendini sömürenlere, ya da onlara hizmet edeceklere şans vereceklerdir. Bu iktidara önümüzde ki seçimde bir ders verilmesi gerekiyor. Bu dersi de inşallah Saadet kadroları verecektir” diyerek basın toplantısını sona erdirdi.
Siyaset, 09 Ocak 2019 23:38
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
