Soğuk havalarda sokakta kimse kalmasın
Gündem, 06 Ocak 2019 19:37Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentimizi etkisi altına alan soğuk havalarda sokakta yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için sürekli olarak devriye atıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, soğuk havaların etkisinin artması ile birlikte teyakkuza geçti. Yolların açık kalması için gece gündüz çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşların mağdur olmaması için de sürekli devriye atıyor. Zabıta Dairesi ekipleri otogar, tren garı, köprü altı, metruk bina, bankamatik, hastane acilleri ve tenha yerlerde devriye atıyor.
EN ÖNEMLİ YARDIM İHBARLAR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Büyükşehir Zabıta ekipleri, özellikle kış aylarında bir şekilde sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşları tespit etmek için sürekli devriye atıyor. Ayrıca Zabıta ekiplerinin en büyük avantajı ihbarlar oluyor. Duyarlı vatandaşların her ihbarı Zabıta ekipleri tarafından değerlendiriliyor. Zabıta Dairesi Başkanlığına yapılan ihbar ile bir kişi sokaktan alınarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezine götürüldü.
153’E İHBAR GELDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Koordinasyon Merkezine duyarlı bir vatandaş tarafından ihbar geldi. Yapılan ihbarda Seka Cami avlusunda evsiz bir vatandaşın kaldığı bildirildi. İhbar, Zabıta ekiplerine iletildi. İhbarın ardından Seka Camii’ne giden Zabıta ekipleri evsiz vatandaşa ulaşarak yardım elini uzattı. Şahıs kaldığı Cami avlusundan alınarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezine götürüldü. Gerekli işlemleri yapılan Duran Ö. İsimli vatandaş soğuk havalarda sokakta kalmaktan kurtarıldı.
BARINMA MERKEZİ EVLERİ OLUYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi ihtiyaç sahibi vatandaşların evi oluyor. Soğuk kış aylarında kimsesiz vatandaşların evi olan barınma merkezinde vatandaşlara sıcak yemek, kalacak yer ve soğuk havalardan korunma fırsatı veriyor.
VATANDAŞLARA ÇAĞRI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşlara da çağrıda bulundu. Ekipler, soğukta dışarıda gördükleri mağdur vatandaşlar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Koordinasyon Merkezini aramaları yeterli.
Gündem, 06 Ocak 2019 19:37
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Derhal kurultay yapılmalıdır
Vali Aktaş, şehit aileleri ve gazilerin bayramlaşma programına katıldı
Kandıra’da yol konforunu artırmak için bir ihale daha yapılacak
AKP iktidarının planı CHP'nin kontrollü şekilde parçalanması
Özgür Özel nerede, Kocaeli’deki CHP’liler orada!
Büyükşehir heyeti Hollanda’da teknik temaslarda bulundu
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu itirafı!
Hain demişti, helallik istediği ortaya çıktı!
Aziz Yıldırım yarın Kocaeli’de
Buna bilimsel eğitim sistemini yok etmeye çalışmak denir!
KOÜ öğrencileri Kızılay ile örnek bir projeye imza attı
Antikkapı, karlı dağda unutulmaz bir kış deneyimi yaşattı!
Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'na yürüdü!
Ekonomik kriz kurbanı da vurdu!
Kocaeli’de kütüphaneler haftanın 7 günü açık olacak
Çocuklar okul sıraları yerine çocuk işçiliğine ve açlığa mahkum ediliyor
Gölcük’te sel sularına kapılan anne ile oğlu boğularak öldü
Ekonomide karanlık bir döneme giriyoruz
Kocaeli’de sıfır atık için ortak koordinasyon
Yollar genişliyor, trafik rahatlıyor!
Emeklileri isyan ettiren karar!
Dilovası’nın tanınmış isminden acı haber
Karamürsel’den Güney Kore’ye gitti, hastalanarak öldü
Çayırova’da ulaşım konforu artıyor
Ağzı olan konuşuyor! Seçim yapılmayacakmış
Derince’de motosiklet tutkusu ölüme götürdü!
Gram altınla ilgili tarih verildi!
Korkutan tahmin! İnsanlık tarihinin en sıcak yılı
Kocaeli Şehir Hastanesi hemşiresi Filiz Öner Uyar’a anlamlı ödül
Burası buz pateni değil, Milli İrade Meydanı!
Yayaları ve sürücüleri düşünen yok!
IBAN'a para gönderirken bunu yapmayın!
Kocaeli polisine yangın eğitimi
Lahmacunu 1450 TL'ye satan işletmeye ceza yağdı
İzmit’te et bağışı kampanyasıyla dayanışma büyüyor
Karamürsel güreş ağası Tacettin Aslan vefat etti
Ağır tonajlı araçlarla ilgili trafiğe çıkma yasağı
Dolarda yeni rekor!
Gölcüklü Demet Akalın öyle şeyler söyledi ki!
