Fatma Kaplan Hürriyet yılbaşı gecesi İzmit’i dolaştı
Siyaset, 01 Ocak 2019 12:09CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet 2018’in son gününde mesai yapan polis, sağlık personeli, güvenlik görevlisi, esnaflara kolay gelsin ziyaretinde bulunurken, 2019’u hastanelerde karşılamak zorunda kalan hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.
CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet beraberindeki CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit ilçe Yöneticileri Dalistan Filiz, Ali Kuzu, İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut ve partili gençlerle birlikte 2018’in son gününde de sahadaydı. Kent merkezinde bulunan polis merkezlerini, devlet hastanelerini, esnafı ziyaret eden Hürriyet ve beraberindeki heyet yeni yılda herkese bolluk, bereket ve sağlık dolu yıllar diledi.
POLİS VE ESNAFA KOLAYLIKLAR DİLEDİ
2018’in son saatlerindeki ziyaretlerine ilk olarak Saraybahçe Polis Merkezi’nden başlayan CHP İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet ve beraberindeki heyet, burada görev başındaki polislerin yeni yıllarını kutlayarak, hayırlı mesailer diledi. Daha sonra Bekirpaşa Polis Merkezi’ni de ziyaret eden heyet burada Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Necati Denizci, İzmit ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, Emniyet Müdürleri ve polislere iyi yıllar diledi. Polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Belediye Başkan adayı Hürriyet, daha sonra Bekirpaşa’da bulunan taksi durağı ve esnafları da ziyaret etmeyi unutmadı. 2019 yılının esnaf için daha bereketli geçmesini dileyen Hürriyet ve beraberindeki heyet, esnafa bol kazançlar diledi.
SAĞLIK PERSONELİ VE HASTALARI UNUTMADI
CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi ve Seka Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. 2018’in son saatlerinde çalışan sağlık personeline kolaylıklar dileyen Hürriyet, yeni yıla hastanede girmek zorunda kalan vatandaşlara da 2019 yılının sağlıklı bir yıl olarak geçirmelerini temenni etti. Hastane ziyaretlerinin ardından partilileriyle birlikte İzmit Yürüyüş yolunda bulunan esnafa da iyi yıllar ziyaretinde bulunan Hürriyet, Kapanönü esnafını da es geçmedi. Hem yeni yıl öncesi çalışan esnafa hem de yeni yılı sevdikleriyle geçiren İzmitlilere iyi yıllar diledi.
.gif)
Siyaset, 01 Ocak 2019 12:09
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
Altın güne düşüşle başladı
Bu çalışma neden tatilde yapılmadı?
Burayı temizleyin!
Gebze Ticaret Odası, Çayırova’da E-Sınav Merkezi açacak
Vecdi Gönül'e sorulan soru yeniden gündemde!
İGSAŞ’ta yeni yatırımla hedef yılda 1 milyon ton su tasarrufu
Bu yüzden mi İmamoğlu'nun hesabı engelleniyor?
