CHP’den Tavşantepe’ye çıkarma
Siyaset, 26 Aralık 2018 16:48CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve Kocaeli Milletvekili İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Tavşantepe Spor Kulübü’ne yaptıkları ziyarette mahallelinin ve kulüp üyelerinin sorunlarını dinledi, yetki verilirse sorunları milletle birlikte çözeceklerini söyledi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Sekreteri Hüseyin Acurman, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Selim Yıldız, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP İzmit İlçe Sekreteri Arda Başaran, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Engin Akbulut dün akşam Tavşantepe Spor Kulübü Başkanı Cihan Özkul ve yönetimini kulüp binasında ziyaret etti.
GELİNEN NOKTA BİZİ SEVİNDİRİYOR
Spor Kulübü üyeleri ve mahalle sakinlerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Amatör bir sporcu ve spor dallarını iyi takip eden birisi olarak burada bulunmaktan çok mutluyum. Bugüne kadar birçok başarıya imza atmış ve süper amatör ligde mücadele eden Tavşantepe Spor Kulübü’nün geldiği nokta bizleri gerçekten çok sevindiriyor. Özellikle son yıllarda artan ve mahallelere girerek çocuklarımızı zehirleyen uyuşturucu madde kullanımına karşıda kulübün büyük bir gayretle mücadele ettiğini biliyoruz” dedi.
MÜCADELENİZDEN ÖTÜRÜ KUTLUYORUM
Gençlerin spora yöneliminin onları kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu hatırlatan Sarıbay, “Bu kulüpteki birlik, beraberlik ve dayanışma mahalle gençlerine de örnek oluyor. Onları sadece kötü alışkanlıklardan uzak tutmakla kalmayıp, hayatları için bir hedef oluşturarak bu yönde çalışmalarını sağlıyor. Gençlerimizi yeniden hayata kazandırıyorsunuz. Bu büyük mücadelenizden ötürü sizleri kutluyorum” diye konuştu.
TAVŞANTEPESPOR SÜPER AMATÖRDE
Tavşantepe Spor Kulübü Başkanı Cihan Özkul’un başkanlığında ve antrenörlüğünde birçok takımın büyük başarılar elde ettiğini hatırlatan ve koyu Fenerbahçeliliği ile tanınan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Cihan hocamızı Fenerbahçe’ye almamız lazım, biz başka türlü bu takımı bu başarısız tablodan kurtulamayacağız” şeklindeki sözleri herkesi güldürdü. Tavşantepe Spor Kulübü Başkanı Cihan Özkul ise ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade ederek, “6 senedir bu çatı altındayım ve bu 6 sene içerisinde 110 lisanslı sporcu sayısına ulaştık, takımımızı süper amatör lige yükselttik” dedi.
TAVŞANTEPE’Yİ YENİDEN YÜKSELTECEĞİZ
2019 Ocak ayında kulübün 10. Yıl gecesini organize edeceklerini duyuran Özkul, “Biz tüm siyasi partiler ile eşit mesafede duran, kapısı herkese açık olan, sporda başarı elde ederek gençlerimizi topluma kazandırmayı gaye edinmiş bir kulübüz. 3 ay önce yönetimi devralarak Tavşantepe Spor Kulübü’nü yeniden başarılara taşıyacağız. Alt yapımızı oluşturarak çocuklarımızı yeniden buraya kazandıracağız. Biz burada sporcu fabrikası kuracağız. Amatör spor kulüplerinin en ihtiyacı tesis ve ulaşımdır. Her semte bir tesis kazandırılmasını istiyoruz.
Siyaset, 26 Aralık 2018 16:48
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
