Karamürsel Köprülü Kavşağı’na 545 kazık çakıldı
Gündem, 05 Aralık 2018 23:59Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nda yapım işi tüm hızıyla sürüyor. 545Forekazık’ın ve 1290 metrelik kanalizasyon hattının yapımı tamamlanan kavşak projesiyle ilçedeki ulaşım sıkıntıları da geride kalacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve önemliulaşım projelerinden bir tanesi olan Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nda yapım işi tüm hızıyla sürüyor.19 metre genişliğinde 290 metre kapalı kesite sahip tünel inşaatında ekipler tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Diğer taraftan da 1500 metre iki şeritli gidiş geliş anayolun yanı sıra 902 metre güney ve 885 metre kuzey olmak üzere 2 adet yan yol ve 310 metre bağlantı yolu olmak üzere yol imalatları da gerçekleştirilecek.
TAMAMLANDIĞINDA TRANSİT ULAŞIM RAHATLAYACAK.
Projenin tamamında 801 Forekazık’ın 545 tanesi geride kalırken, 1290 metrelik kanalizasyon hattının inşası da tamamlandı.Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nın hayata geçmesiyle birlikte ilçedeki ulaşım ana arterlerinde büyük bir rahatlamaya da neden olacak. Tünel imalatlarıyla birlikte yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının yanı sıra içme suyu imalatları da gerçekleştirilen köprülü kavşak projesi,çevre düzenlemesi çalışmalarıyla Karamürsel ilçesine değer katacak.
DİĞER YAPILARIN İNŞASI DA HIZLI BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de yapımı gerçekleştirilen Köprülü Kavşak Projesi’nde 2640 metre içme suyu hattının 1400 metresi de tamamlandı. 3100 metre yağmur suyu hattının da 520 metresinin bitmesiyle birlikte diğer yapıların inşası da hızlı bir şekilde sürüyor. Kent trafiğini rahatlatacak projeleri tek tek hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle şehirlerarası karayolları üzerlerine yapılan kavşaklar trafiği akıcı hale getirerek şehirlerde trafik stresinin de önüne geçiyor. Kentteki kilit noktalarda uygulanan bu kavşaklardan biri olan Karamürsel,şehirlerarası yolcu ve lojistik taşımacılığın önemli güzergâhlarından olan D-130 karayolunda çok önemli bir ihtiyaca da cevap verecek.
Gündem, 05 Aralık 2018 23:59
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
