AKP'de istifa eden o başkan suskunluğunu bozdu
Siyaset, 03 Aralık 2018 15:50AKP'de zorla istifa ettirildiği öne sürülen Çayırova İlçe eski Başkanı Ali Osman Gür sessizliğini bozdu.
Ali Osman Gür'ün Facebook'tan herkesle paylaştığı o mesajın içeriği şöyle:
Esselâmün aleyküm Değerli Çayırovam,
Esselâmün aleyküm Değerli Çayırovam,
AK Partimizin kuruluşundan beri her kademesinde yer aldığım partimizin ilçe başkanlık görevini bırakıyorum. Rabbime hamd olsunki kuruluşundan bu yana kadar hep beraber yürüdük ve büyük özveri ile çalıştık. Yerel seçimler, Genel seçimler, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve Referandumlarda hep dava adamı olarak her görevde yer aldım. Partimiz ve Liderimiz olarak bu zamana kadar hep kazandık, Bundan sonra da İlk günki aşkla Davamızdan ayrılmadan çalışmaya ve kazanmaya devam edeceğiz.
Bir insanın davası varsa derdi de var demektedir. Derdi olan insan davası için her fedakârlığı yapar. Gün gelir ailesinden, gün gelir sağlığından, gün gelir sosyal hayatından, gün gelir Makamından mevkisinden feragat ederek her zaman Partinin kazanması için kendini davaya emanet eder. Ne makam özentisi, ne vefa beklentisi bizim düsturumuz da derdimiz de olmadı ve bundan sonra da olmayacaktır.
Tarih Çayırova'yı her zaman dik duruşlarıyla birlikte hatırlayacaktır. Doğru zamanlarda doğru insanlarla yol yürümeyi de her zaman kendine görev adledecektir. Rabbimden tek temennim bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da bana taşıyamayacağımın üstünde yük yüklememesi oldu.
Bugün geriye dönüp baktığımda büyük bir onurla ve neredeyse her anı her günü büyük özveri içerisinde mücadeleyle geçmiş günler görüyorum. Fakat bilmenizide isterim ki: Çayırova İlçe Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca eğer varsa partimizin her türlü başarısı koşulsuz ve beklentisiz davaya hizmet eden yol arkadaşlarıma, her türlü başarısızlığın ve eksikliğin sorumluluğu da şahsıma aittir.
Çalışma sürem boyunca eşime ve çocuklarıma bütün yükü sırtlandıkları için teşekkür ediyorum. Omuz omuza çalıştığım ve çalışmaktan onur duyduğum İlçe yönetimime, Mahalle Başkanlarıma ve Yönetimlerine, Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kollarımıza, Meclis Üyelerimize, Milletvekillerimize, İl Başkanıma Çok teşekkür ediyorum.
Tabi kimse mükemmel değil. Allah'tan başka hiç kimse mükemmel değildir. Bir tek Allah noksansızdır mükemmeldir. Dolayısıyla biz kuluz mutlaka hatalarımız olmuştur. Fakat niyetimiz halisti önemli olanda buydu.
Bu zamana kadar hiçbir yanlışın içinde olmamış bir kardeşiniz olarak; bu süreçte istemeden de olsa kırdığım, üzdüğüm, ihmal ettiğim herkesten haklarını helal etmelerini diliyorum. Önümüzdeki Yerel seçimin Çayırovamız için Tertemiz bir sayfa ile hayırlar getirmesini temenni eder selam ve saygılarımı sunarım.
Siyaset, 03 Aralık 2018 15:50
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Hayat kimya, Türkiye’nin en mutlu işyerleri listesinde
Başkan Hürriyet Fas’taki UCLG Dünya Kongresi’nde konuşacak
Vali Aktaş, Derince’de projeleri yerinde inceledi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
