Yeniden Refah Partisi İzmit’te toplandı
Gündem, 28 Kasım 2018 18:23Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanlığı ilk toplantısını yönetim kurulu üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan İzmit İlçe Başkanı Musa Kahya; Sayın Genel Başkanımız diyorki;Yeniden Refah Partisi Olarak bizler kavga etmek için, çatışmak için, cezalandırmak için, yıkmak için gelmiyoruz. Bizler bu güne kadar yapılan hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek için geliyoruz. Yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için geliyoruz. Ve yine bununla birlikte yanlışlarıda doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz.
İşte Milli Görüşçülerin lideri, hedefi ve davet metodu. Bizler hasbi Milli Görüşçüler olarak diyoruz ki vakit bu vakittir, gün bu gündür, gün diriliş ve ayağımıza demir çarıkları giyme günüdür. Bizler hakikatin peşinde gitmeye gayret edenleriz. Biliyoruz ki hakikat gözle görülmez, hakikatı sen arayıp bulacaksın. Çünkü hakikat akıldan kalbe gitmez, hakikat kalpten akıla gider ve akıla yön gösterir. Bu hakikat çerçevesinde plan ve program, proje, çare ve çözüm bu beş kelimenin hayata geçirilebilmesi için ehliyetli ve liyakatlı kişi ve kişiler gerekiyor.
O zaman ilkeli, kararlı, onurlu ve sorumluluk taşıyan erdemli bir duruş gerekiyor. Çünkü geleceğimizi hayallerimizle beraber ufka taşımak ve bu ilkeler doğrultusunda çatışmacı ve kavgacı bir anlayışı silmeye, düzeltmeye ve yeni anlayışlar çerçevesinde ülkemizin ve tüm insanlığın Refahı ve mutluluğu için gayretle çalışmalıyız. Bizler Milli Görüşçüler,Refah Partililer olarak sorumluluk ve yükümlülüklerimizi fantezi, lüks ve kartvizite dönüştürmeden, doğru olarak Ahlak ve maneviyatı temel ilke kabul ederek, doğru zamanda, doğru yerde, doğru kadrolarla çıktığımız bu yolda hiçbir sapmaya ve savrulmaya uğramadan Adil Düzen, Milli Görüş eksenini, muhafaza ederek, Yeniden Büyük Türkiye, Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeni Bir Dünya idaallerimize D-8, D-16, D-160 ve İslam birliğini ekleyerek kutlu yürüyüşümüzü sürdürmek zorundayız. Çünkü Ülkemizin, bölgemizin ve tüm insanlığın bu çalışmalara, bu ideallere sahip kadrolara ihtiyacı var. Çünkü bizler kendimize ilke edindiğimiz “Yaptıklarımızdan sorumlu olduğumuz gibi, yapmaya imkanı varken muktedirken yapamadıklarımızdan ve yapmadıklarımızdan da sorumluyuz” bilinciyle sürekli bir öz eleştiri ve sorumluluk bilincini taşıyoruz. İşte bu sorumluluk ve bilincimiz bizleri iktidara taşıyacaktır.
Gündem, 28 Kasım 2018 18:23
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İBB davasında o itirafçı baskı gördüm dedi, ifadesini geri çekti
Kağıtspor’un milli gururu Tuğçe Beder Gürcistan’daki turnuvada tarih yazdı!
İlaçlanacak tren yolundan uzak durum uyarısı!
Kocaeli'de minibüsçülerin zam talebine sert tepki!
Zeytinoğlu kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi
Çayırova’da nefes kesen mücadele! Son saniye basketi ile gelen liderlik
Özgür Özel, Akın Gürlek'e meydan okudu!
Büyükakın: İnsanlığın kurtuluşu O’nun yolunda
Atatürk'ün askerleriyiz denilmesi kimi rahatsız etti?
İşsizlik çığ gibi büyüyor
Nevruz bahanesiyle meydanlarda Türk milliyetçilerine kafa tutulmuştur
Gebze’deki Millet Bahçesi’ne dev cami
Başiskele’de yolcular durakta değil çimde bekliyor!
Darıca’da Nevruz kutlamalarındaki polis şiddeti TBMM gündeminde
SEDAŞ’tan 2. seviye planlı bakım çalışması
O belediyede ot biçme robotları iş başı yaptı!
Boş araziye atık bırakırken kameraya yakalandı
Kuzuyayla kar altında!
Elektrik ve doğalgaza zam yolda!
Vay sen misin tapu bilgilerini sorgulayan!
İmamoğlu'ndan savcılığa tepki: İddialar çöp niteliğindedir
İğneden ipliğe her şeye zam gelecek!
Parası olan altına koştu!
Yan yana saf tuttular
Minikler Ormanya’da doğayı keşfetti
Andımızın okunmasını isteyen kadına iftira mı atıldı?
Başiskele Koridor Kavşağı Projesi’nde durum ne?
Gözümüzün içine baka baka büyük Kürdistan'ın temellerini atıyorlar
Feci ölüm! Ünlü isim 16. kattan yere çakıldı
Ekmeğe büyük zam yolda!
Senaryolar eşliğinde deprem anını deneyimlediler
Kocaeli’de Dünya Tiyatro Haftası böyle kutlanacak
Motorine dev zam
Dilovası yangın faciasındaki tüm sorumlular cezalandırılana kadar mücadele edeceğiz!
Gebzeli yazar Elif Işık’tan duygulara dokunan roman
Bir ayda 262 bin vatandaş icra takibine düştü
Dilovası’nda MHP’li başkan Turhan yangın noktasına koştu
Tarikatçıları çıldırtan Ebru Teğmen'le ilgili karar!
Ekonomik daralma can yakıcı hale gelebilir
