Ev alacakların yüzünü güldüren kampanya
Gündem, 28 Kasım 2018 15:24Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar,Kavanium Gölcük-2’de konut alımını kolaylaştırmaya yönelik cazip kampanya başlattı.Peşin alımlarda 1+1 daireleri 165 bin TL’den başlatan firma, konut alacaklara alternatif olarak yüzde 50’si peşin, yüzde 50’si de teslimde olmak üzere vade farksız, hemen tapu avantajıda sunuyor.
Kocaeli’de teslimleri tamamlanan Kavanium Gölcük projesinin ardından Kavanium Gölcük-2 projesine konut alıcıları büyük ilgi gösteriyor. Kavanlar Yapı, bölgedeki ilk projesi Kavanium Gölcük’e gelen yoğun talebi karşılamak üzere geliştirdiği Kavanium Gölcük-2’de avantajlı kampanya dönemini başlattı. Peşin alımlarda 1+1 daireleri 165 bin TL’den başlatan firma konut alıcılarına yönelik başlattığı kampanyada ayrıca, yarısı peşin yarısı teslimde olmak üzere vade farksız cazip ödeme seçeneği de yer veriyor. Estetik mimarisi ve az katlı yapısıyla bölgedeki değişimin sembolü olarak konumlanan Kavanium Gölcük-2, bölgenin en gözde ve değerli projesi olarak gösteriliyor.
KAVAN; “GELEN TALEPLER YENİ PROJE GELİŞTİRMEMİZDE ETKEN OLDU”
Kavanium Gölcük-2 projesine konut alıcılarının yoğun ilgisi olduğunu belirtenKavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan; “ Gölcük’te inşa ettiğimiz Kavanium Gölcük projemiz ile müşterilerimizden tam not aldık. Bu projemizden konut alan çok sayıda müşterimiz, beraberinde çevresindeki sevdiklerini de getirdi. Biz de gelen talebi karşılamak üzere bölgedeki Kavanium Gölcük projemizin ikinci halkasını hayata geçirdik. Bu projemizde de müşterilerimizin kolay ev sahibi olmaları için cazip kampanya dönemini başlattık. Konut alıcıları yüzde 50’si peşin, yüzde 50’sini de teslimde ödeyerek konut sahibi olabiliyor. 0 faizle geliştirdiğimiz kampanyada alıcılara tapularını hemen teslim ediyoruz.Kavanlar Grubu olarak Kavanium markalı bir projemizde daha böyle yoğun bir taleple karşılanmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.” dedi.
ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP
20 bin 209 metrekarelik inşaat alanına sahip projede 200 konut ve 16 ticari ünite yer alıyor. 1+1’den3+1’e kadar değişen daire seçeneklerinin yer aldığı Kavanium Gölcük-2’de, tamamı geniş ve ferah kullanım alanları sunacak şekilde tasarlanan daireler 68 metrekare ile139metrekare arasında değişiyor.
4’er katlı 9 bloktan oluşan Kavanium Gölcük-2; zengin peyzajı, yüzme havuzu, sosyal donatı alanları, kapalı otoparkı ve güvenlikli site konseptiözelliği ile sakinlerine konforlu yaşam alanları sunuyor. Gölcük’te sağlam temeller üzerinde yükselen Kavanium Gölcük-2, prestijli konumu ve yüksek yatırım potansiyeline sahip özelliğiyle gelecek vadediyor.
4’er katlı 9 bloktan oluşan Kavanium Gölcük-2; zengin peyzajı, yüzme havuzu, sosyal donatı alanları, kapalı otoparkı ve güvenlikli site konseptiözelliği ile sakinlerine konforlu yaşam alanları sunuyor. Gölcük’te sağlam temeller üzerinde yükselen Kavanium Gölcük-2, prestijli konumu ve yüksek yatırım potansiyeline sahip özelliğiyle gelecek vadediyor.
Gündem, 28 Kasım 2018 15:24
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırova’da nefes kesen mücadele! Son saniye basketi ile gelen liderlik
Özgür Özel, Akın Gürlek'e meydan okudu!
Büyükakın: İnsanlığın kurtuluşu O’nun yolunda
Atatürk'ün askerleriyiz denilmesi kimi rahatsız etti?
İşsizlik çığ gibi büyüyor
Nevruz bahanesiyle meydanlarda Türk milliyetçilerine kafa tutulmuştur
Gebze’deki Millet Bahçesi’ne dev cami
Başiskele’de yolcular durakta değil çimde bekliyor!
Darıca’da Nevruz kutlamalarındaki polis şiddeti TBMM gündeminde
SEDAŞ’tan 2. seviye planlı bakım çalışması
O belediyede ot biçme robotları iş başı yaptı!
Boş araziye atık bırakırken kameraya yakalandı
Kuzuyayla kar altında!
Elektrik ve doğalgaza zam yolda!
Vay sen misin tapu bilgilerini sorgulayan!
İmamoğlu'ndan savcılığa tepki: İddialar çöp niteliğindedir
İğneden ipliğe her şeye zam gelecek!
Parası olan altına koştu!
Yan yana saf tuttular
Minikler Ormanya’da doğayı keşfetti
Andımızın okunmasını isteyen kadına iftira mı atıldı?
Başiskele Koridor Kavşağı Projesi’nde durum ne?
Gözümüzün içine baka baka büyük Kürdistan'ın temellerini atıyorlar
Feci ölüm! Ünlü isim 16. kattan yere çakıldı
Ekmeğe büyük zam yolda!
Senaryolar eşliğinde deprem anını deneyimlediler
Kocaeli’de Dünya Tiyatro Haftası böyle kutlanacak
Motorine dev zam
Dilovası yangın faciasındaki tüm sorumlular cezalandırılana kadar mücadele edeceğiz!
Gebzeli yazar Elif Işık’tan duygulara dokunan roman
Bir ayda 262 bin vatandaş icra takibine düştü
Dilovası’nda MHP’li başkan Turhan yangın noktasına koştu
Tarikatçıları çıldırtan Ebru Teğmen'le ilgili karar!
Ekonomik daralma can yakıcı hale gelebilir
Direği oyup kabloları toprağın altından geçirerek kaçak hat çektiler!
İşte yeni Türkiye! Bayat ekmek 6 lira
Eski bakanlar kazada yaralandı
ABD ile İsrail’e atıf yapılmayan ortak bildirgeye İmamoğlu’ndan sert tepki
Gıda enflasyonunda utanç tablosu
