Başiskele’ye 40 bin metrekarelik futbol sahası
Gündem, 28 Kasım 2018 06:37Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele’ye inşa edilen modern futbol sahasında çalışmalar devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafındanBaşiskele ilçesinde inşa edilen modern futbol sahası şekillenmeye başladı. Sporcu gençlerin yetişmesine katkı sağlayacak olan tesis, bulunduğu yerleşim yerinin önemli bir eksiğini giderecek. 700 kişilik tribünün kaba inşaatı tamamlanan futbol sahasının mıcır serimi de yapıldı. Tesisyaklaşık 40 bin metrekarelik alanı ile kente hizmet verecek.
TRİBÜN KABA İNŞATI TAMAMLANDI
Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen modern futbol sahasında otopark çevre taş duvarı imalatı ve idari binanın kaba inşaatı devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 700 kişilik tribünün kaba inşaatı tamamlandı. Ayrıca 68 çarpı 105 metre ölçülerindeki sahanın tamamına mıcır serimi yapıldı. Saha sulama sistemi çalışmaları, saha çevresine ağaç dikimi ve saha kenarında bir adet su deposu inşasına devam ediliyor. Önümüzdeki günlerde proje kapsamında çelik imalat yapımına başlanılacak.Çalışmalarına 2018 Şubat ayında başlanılan modern futbol sahasının, 2019 yılının ilk döneminde bitirilmesi ön görülüyor.
68 ÇARPI 105 ÖLÇÜLERİNDE SAHA
Etrafında yeşil alanları ve otoparkıyla modern bir tesis olacak olan Futbol sahası 40 bin metrekare alan üzerine kurulacak. Tesisin çevresinde toplam 23 bin 300 metrekare yeşil alan bulunacak. 68 çarpı 105 metre ölçülerinde futbol sahasına sahip olacak tesiste 234 metrekarelik idari yapı yer alacak. Futbol sahasının etrafında bin 750 metrekare kırmızı renkli koşu parkuru oluşturulacak.
700 KİŞİLİK TRİBÜN
Sahada 2 adet 15 kişilik yedek kulübesi olacak. Sahada maçların izlenebilmesi için 700 kişilik seyirci tribünü oluşturulacak. Tesiste 4’ü otobüs olma üzere 87 araçlık otopark yapılacak. Futbol sahasının çevresine 400 metre çit örülecek. Çalışmada 4 bin 500 metrekare de baskı beton uygulaması yapılacak.
SPORCU GENÇLERİN ÇEKİM ALANI OLACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya inşa ettiği spor tesisleriyle destek veriyor. Başiskele’deinşa edilen modern futbol sahası vatandaşların ve özellikle gençlerin çekim alanı olacak. Her yaştan vatandaşın faydalanabileceği modern futbol sahası,birçok sosyal donatısıyla hizmet verecek.
Gündem, 28 Kasım 2018 06:37
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Diliskelesi Kültür Merkezi için ilk kazma vuruldu
MHP’de Kamil Akın Kocaeli il Başkanı oldu
Tehdit ve taciz iddiaları gündeme gelen MHP İl Başkanı Batı istifa etti
Başkan Söğüt, 6 Şubat deprem şehitlerini unutmadı
Kocaelispor maçında tribünden düşerek hayatını kaybetmişti, toprağa verildi
Kızılay'da sapık şoku! Telefonundan görüntüler çıktı
KOTO’dan deprem ve hazırlık gerçeğini hatırlatan sergisi
İzmit’te muhtarların talep ve önerileri dinleniyor
Gram altına yoğun talep
Erdoğan'a hakaret davalarında rekor artış!
Memurlar bu pazar seçim olsa bakın kime oy veriyor
İzmit Belediyesi, MHP’li Kazan’ın iddialarını yalanladı
Büyükakın: Asıl sıkıntı, afetlere hazırlık süreci
Türkkan, İSU ihalelerini TBMM gündemine taşıdı
Deprem şehitleri Derince’de anıldı
Kocaeli’nin tüm ilçelerinde entegre gece hatları oluşturulacak
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Depremin yıkıma dönüşmesi kader değil
Emekli maaşları 15 bin TL artacak mı?
Beşiktaş maçında tribünden düşen o taraftar hayatını kaybetti
Fatih Erbakan o parti ile ittifaka yeşil ışık yaktı!
Gebze Ticaret Odası, Gazze’ye insani yardım tırları gönderdi
Kocaeli’de 6 noktaya çarpışma yastıkları monte edildi
Bu ihlali yapan sürücülere 140 bin lira ceza
Kartepe’de asırlık ağaçlar kaderine mi terk edildi?
Asgari ücretli cebine girmeden 1359 TL kaybetti
Elinizi soframızdan, cebimizden çekin
Vali Aktaş, Gebze’deki Sosyal Market’e gitti
Çayırova Kent Meydanı’nda otopark ve kuru havuz tamam
Depremden sonra Kocaeli’den Hatay’a uzanan dayanışma hikâyesi
Milli sporcu Kahveci, Ahmet Önal'a boks eldiveni hediye etti
İşe giden emekçilere ikram
Sokakta kalan vatandaşlara sıcak yemek
2026 işsizlik maaşı belli oldu
Başkanı Ölmez, şampiyon kulübün yöneticilerini ağırladı
İmamoğlu'nu değil Binali Yıldırım'ı yargılayın!
6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler İzmit’te anılacak
Kocaeli’de o işletmeler sahura kadar açık olacak
İzmitli tanınmış esnaf vefat etti
İki bakandan fahiş fiyat denetimi talimatı
