CHP adaylarını sahada belirliyor
Siyaset, 24 Kasım 2018 13:12CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğdu ve CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay gerçekleştirdikleri çeşitli meslek odası, sendika, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinde belediye başkan adaylarının hangi isimler olması noktasında görüş aldı.
2019 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kocaeli’deki büyükşehir ve 7 ilçedeki belediye başkan adaylarını belirlemek üzere görevlendirilen Kocaeli İli Aday Belirleme Heyeti ilimize geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ve İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan Kocaeli’deki programları kapsamında çarşı esnafı, sendikalar ve meslek odalarına çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.Kocaeli İli Aday Belirleme Heyeti, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile ilk olarak Eğitim İş Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti.
SENDİKA VE KOOPERATİF ZİYARETLERİ
24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yapılan ziyarette ilk olarak şube başkanı Emine Çalık’ın nezdinde tüm eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutladı, ardından CHP’nin büyükşehir ve ilçelerde hangi isimleri aday göstermesi gerektiğine yönelik fikir alışverişinde bulundu. CHP’li heyetin bir sonraki ziyaret durağı CHP Kartepe İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı’nın da katılımı ile S.S. 83 No'lu Öz Uzuntarla Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi oldu. Ziyarette kooperatif üyelerinin sorunlarını dinleyen CHP’li heyet çözüm noktası için gerekli raporlamaları hazırlayacaklarını ifade etti. Masaya yatırılan sorunların tartışılmasının ardından CHP’nin belediye başkan adayları için kooperatif üyelerinin fikirleri alındı.
MUHTARLARI DİNLEDİLER
Program kapsamında Kocaeli İli Aday Belirleme Heyeti Kartepe Balaban Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Çevre mahallelerdeki muhtarlarında katılımı ile gerçekleştiği ziyarette bölge halkı tarafında muhtarlara aktarılan sıkıntılar dile getirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ve CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, muhtarların anlattığı sorunları dinleyerek gerekli notları aldıktan sonra partinin büyükşehir ve Kartepe’de hangi isimleri aday göstermesini istedikleri konusunda görüşlerini aldı. Heyette yer alan Giresun Milletvekili Necati Tığlı ise Gebze ve Çayırova’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek adaylar konusunda batı bölgesinin nabzını tuttu.
Siyaset, 24 Kasım 2018 13:12
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
