Hürriyet, Bakan Soylu’ya sert çıktı
Siyaset, 21 Kasım 2018 02:52CHP Milletvekili Hürriyet, ağır yaralandığı hendek operasyonlarında, TSK'da görev yapamaz raporu verildikten sonra çöpten topladığı pet şişeleri satarak dört çocuğuna bakmak zorunda kalan Hakan Akbulut’u İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ya iletti.
TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, hendek operasyonları sonucu yaralanmasına rağmen devlet tarafından gazi sayılmayan ve çöpten topladığı pet şişeleri satarak dört çocuğuna bakan Hasan Akbulut’u İç İşleri Bakanlığı bütçe komisyonu görüşmelerinde Bakan Süleyman Soylu’ya sordu. Hürriyet, Akbulut’a gazilik verilmesini istediklerini belirterek, “Vatan evlatlarını ne hale getirdiniz.Bu ayıbı derhâl temizleyin Sayın Bakan” dedi.
BU AYIP SİZE YETER!
Açıklamasına devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet şunları kaydetti; “Jandarma Uzman Çavuş Hakan Akbulut, Şırnak'ta PKK'yle mücadelede EYP patlaması sonucu yaralanıyor, sağlık nedeniyle TSK'dan ilişiği kesiliyor ama sakatlığı vazife malullüğü sayılmıyor, adi malul sayılıyor. Vazife malulü için itirazını yapmış ama ne yazık ki bürokrasi yavaş işliyor ve bu Hakan kardeşimiz hâlâ çöplükte, annesiyle birlikte yaşam savaşı veriyor. Konya Beyşehir'de çöp topluyor, çünkü bakmak zorunda olduğu beş çocuğu var. Sayın Bakanım, bu insan bizim için, çocuklarımızın geleceği için, üzerinde yaşadığımız bu toprakların geleceği için, devlet gönderdiği için terörle mücadele etmiş Doğu ve Güneydoğu'da. Sakatlanmış, şimdi devlet onu gazi saymıyor, gazilik haklarını vermiyor ve çöp topluyor. Bu ayıp size yeter, bu ayıp bize yeter, bu ayıbı derhâl temizleyin Sayın Bakan”
Siyaset, 21 Kasım 2018 02:52
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
