Kocaeli Anneleri Derneği prematüre bebekleri unutmadı
Sağlık, 20 Kasım 2018 13:33Bilindiği üzere 17 Kasım değerli minik bebeklerimizin varlığını topluma hatırlatmak, sorunları hakkında tüm dünyada farkındalık yaratmak üzere ‘Dünya Prematüre Günü’ olarak kutlanmaktadır. Kocaeli Anneleri Derneği de bu önemli günü en anlamlı şekilde kutlamak üzere Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesinde çeşitli etkinliklerde bulundu. Gönüllülük esasıyla bebekler için özel hediyeler hazırlayan dernek üyeleri, anneleri yalnız bırakmadı.
Kocaeli Anneleri Derneği Başkanı Hande Kaya, Dernek Yönetimi ve Üyeleri, Başhekim Yardımcısı Yusuf Atakan Baltrak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Fatih Zer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Reyhan AYDIN, Yenidoğan Yoğun Bakım Hekimi İlkay ER’inde katıldığı programda ilk olarak,geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan anne otelindeki anneler ziyaret edildi. Başhekim Yardımcısı Yusuf Atakan Baltrak, ‘Başhekim ve tüm çalışanlar adına tüm ailelerin ve bebeklerin dünya prematüre gününü kutluyorum, Anne Oteli projesinde verdiği destekten sonra, moral ve motivasyon olarak da bugün olduğu gibi her zaman yanımızda olan Kocaeli Anneleri Derneğine teşekkür ediyorum’ dedi. Baltrak bebeklerin sağlıklı bir şekilde evlerine gitmeleri için çalıştıklarını da söyledi.
Kocaeli Anneleri Dernek Başkanı Hande Kaya, ‘Dernek olarak Dünya Prematüre Günü’nde farkındalığını arttırmak istediğimiz önceliğimizi prematüre bebeklerimizin, eğitimli sağlık çalışanlarından hizmet almasının sağlanması olarak belirledik. Bu noktada görüyoruz ki başta Başhekimimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız özveriyle çalışmaktadır. Hem annelerimizin hem de hastanemizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz’ diyerek, dernek üyeleri ve hastane yetkilileri ile beraber özel olarak hazırladıkları hediyeleri, Hastanenin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde yatan prematüre bebekler ve aileleriyle paylaştı. Heyet bir pasta kesimiyle bu özel günde annelerin yanında oldular.
Sağlık, 20 Kasım 2018 13:33
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
İzmitli genç kızın büyük başarısı! Türkiye üçüncüsü oldu
Akaryakıtta indirim umutları suya düştü!
Kocaeli vekili TBMM’de konuştu: Esnaf perişan
Çay fiyatlarına bir zam daha
Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Kayalar vefat etti
Musluk suyuna da her ay otomatik zam
Şehit isimlerini silip APO mu yazacaksınız?
İzmit’te Kır Düğün Salonu açılıyor
Bu karar ifade ve sanat özgürlüğüne ağır bir müdahaledir
185 izci Kocaeli’yi keşfetti!
Müşteri olmayana tuvalet 500 TL!
Ulaşlı’da çocukların yeni buluşma noktası
Veliaht sistemine dayalı cumhuriyet istememeliyiz
Halkevi Gençlik Merkezi’nde kulakların pasını silen yıl sonu konseri
Çocuk parkları güvenli değil
Fatura emekli ve asgari ücretliye kesildi
Kartepe tramvay hattındaki tehlike!
Büyükşehir’in Derince’de yaptırdığı cemevinde buluştular
