Yavuz Sultan Selim'e kadın eli yakışır!
Gündem, 18 Kasım 2018 06:08Körfez İlçe Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ne muhtar adayı olduğunu belirten Vizyon Gayrimenkul Firması'nın sahibi genç girişimci iş kadını Aslı Meral Ertik, 'Yılardır ikamet etmiş olduğum Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde vefa borcum var; bu borcumu ödemek, hizmetin en güzelini getirmek; insanlara faydalı olmak, toplumsal projelere imza atmak, mahallemizi cazibe merkezi konumuna dönüştürmek için aday oldum."dedi.
Körfez'de doğduğunu, 2009 yılından itibaren de Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde ikamet etmiş olduğunu vurgulayan Ertik, '15 yıl Ağadere Caddesi'nde esnaflık yaptım. Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Mahallemiz, diğer mahallelere göre gelişmeye en müsait konuma sahip bir yerleşim birimidir. Mahallemizde yapılan konutlar; oldukça önemlidir. Bu yüzden buraya gelecek hizmetler; çok ama çok önemlidir. Bizim, mahallenin kendine has önemli sorunları var. Bu sorunların giderilmesi adına, gece-gündüz demeden çalışacağım' dedi.
Muhtarlığın kadın işi olduğunu belirten Ertik, ' Kadın ağırlıkla bir nüfusa sahip bir mahallemiz var. Sabah erkekler işte olabiliyor. Bu yüzden daha çok muhtarla kadınlar muhatap oluyor. Bu yüzden muhtarlığın bir kadın işi olduğunu düşünüyorum. Yıllardır burada yaşayan biri olarak, yapılacak hizmetlere vakıf biri olarak, ben bu işe talibim. Bir önceki dönemde muhtarlık yarışında ikinci olmuştum. Busene mahalle sakinlerime çok güveniyorum. Muhtarlığa kadın eli değmesini sağlayacaklar; muhtarlığı bize teslim edecekler. Çünkü Yavuz Sultan Selim'e ' Kadın Eli' yakışır."dedi.
GÖRSEL GÜZELLİĞ KAVUŞACAK
Mahallede mevcut olan sorunların giderilmesi adına, gece-gündüz demeden çalışmaya söz verdiğini belirten Ertik, ' Muhtarlık bir kamu hizmetidir. Mahalle sakinleri ile devletin ilgili kurumları arasında bir köprüdür. Bu köprünün sağlam olması demek; mahalleye sağlıklı hizmetlerin gelmesi demektir. Mahallemizde görsel anlamda ciddi sıkıntılar var. Karayolları şantiyesinin olduğu alan, atıl olarak durmakta ve kullanım itibariyle de görsel kirlilik oluşturmaktadır. Buraların mahallemizin hizmetinde kullanılmasını sağlamak için çalışacağım. Mahallemizde bulunan ve görsel kirlilik açısından olumsuzluk oluşturan hurdacıların taşınması için mücadele edeceğim."dedi.
SAĞLIK OCAĞI KAZANDIRACAĞIM
Körfez'de sağlık ocağı olmayan tek mahallenin Yavuz Sultan Selim Mahallesi olduğunu vurgulayan Ertik, " Biz üvey evlat mıyız? Burada önemli bir nüfus yaşıyor. Bu konuda vatandaşlarımız mağdur. En ufak bir iğne yaptırmaya dahi başka yerlere gidiyorlar. Bu yüzden mahallemize sağlık ocağının gelmesi için gece gündüz mücadele edeceğim ve mahallemize sağlık ocağı kazandıracağım' dedi.
HERKES BANA ULAŞACAK
Muhtar olduğu zaman herkesin her saatte kendisine ulaşabileceğini belirten Ertik, " Bizim tek bir amacımız var; içinde yaşadığımız topluma ve mahallemize faydalı olmaktır. Muhtar olalım, keyfimize bakalım gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Biz, insanları seviyoruz. Biz canlıları seviyoruz. Ve biz bundan dolayı hizmet etmeye talibiz; hizmet edeceğiz. Gece-gündüz demeden çalışacağız; oluşturacağımız kadromuzla hizmetin en iyisini yapmaya talibiz."dedi.
GÖNÜL BİRLİĞİ OLUŞTURACAĞIZ
Mahalle sakinleriyle gönül birliği içinde olacaklarını, sevgi-saygı ve hoşgörü çizgisinde mahalle sakinleriyle bütünleşeceğini belirten Ertik, " bu sefer başaracağız. Bu sefer, Mahallemizin muhtarlığı bir bayana; bana teslim edilecektir. Başta kadınlarımız olmak üzere, herkese bu konuda güveniyorum. hizmetlerin gelmesi, sorunların giderilmesi, parkların modern hale gelmesi; görsel kirliliğin yok olması; her daim hizmet sağlanması için mahalle sakinlerimiz bu sefer bizi tercih edeceklerdir." dedi. Muhtar olduğu zaman hiç bir zaman ayırım yapmadan, en sağlıklı hizmetlerin mahalleye getirilmesi için çalışacağını belirten Ertik, 'Destek sizden; hizmet bizden. Hep birlikte; Yavuz Sultan Selim'i ayağa kaldıracağız' dedi.
Gündem, 18 Kasım 2018 06:08
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Vatandaş Büyükşehir’e seslendi: Malzemeler israf edilmemeli
Ulu orta herkesin onurunu, şerefini etkileyecek şekilde itham etmeyin
Sosyal medya uyarısı: Her gördüğünüze inanmayın
Çakırlar Köyü’nde iki günlük şenlik: Pat Pat Festivali
Başiskele’de öğrencilerden anlamlı bağış
Atıl araziden 8 ton balkabağı çıktı
Tramvayla yolcu taşıma sayısında yeni rekor
Derince’de güvenlik için 55 okula dedektör cihazı desteğinde bulunuldu
Darıca’da MHP’liler KEDFE yönetimini ağırladı
Çayırova Meclisi’nde 6 gündem maddesi karara bağlandı
İkinci el araç satın alırken buna dikkat!
Akaryakıtta zam dalgası sürüyor
İSU’dan 3 ilçeye altyapı yatırımı
İhracatçılara yüzde 3 döviz dönüşüm desteği, yüzde 10’a yükseltilmeli
Erdoğan'dan suç işleyip ülke dışına çıkanlarla ilgili açıklama
Gebze Ticaret Odası, üyelerini Baykar teknoloji ile buluşturacak
İzmit’te bir kadın daha silahla vurularak öldürüldü
Miniklerden itfaiyeye renkli ziyaret
Fon vurgununun siyasi ayağında kimler var?
İzmit Belediyesi yöneticilerinden saha ziyaretlerine devam
Çocuklara kitap okumayı sevdirmenin yolu!
Sigarayla ilgili yeni düzenleme
Buna kaş yapayım derken göz çıkarmak denir!
Kitap Fuarı’nda Kocaelispor rüzgârı esti!
İcra takibindeki borçlar katlandı
Altın yeniden yükselişe geçti
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
