O müdür adaylık başvurusunu yaptı
Siyaset, 12 Kasım 2018 14:51Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevinden istifa ederek Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için yola çıkan İbrahim Şahin geniş katılımla başvurusunu yaptı.
AK Parti'den Dilovası Belediye Başkan adayı adayı olan İbrahim Şahin önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek geniş katılımlı bir törenle başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Osman Akbulut'a sundu. KENETLENEREK SEÇİMİ ALACAĞIZ
AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen başvuru töreninde konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Dilovası'na hizmet etmek isteyen, gelişmesine katkı sunmak isteyen her partilimizin ve vatandaşımızın en doğal hakkı olan belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunan İbrahim Şahin'in tüm aday adayları gibi aday olması halinde ilçemizin gelişimine büyük destek sunacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Bizim için önemli olan bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerden galip gelebilmektir. İnşallah ilerleyen süreçte Genel Merkezimizce adayımız belirlenecek ve hep birlikte seçilmiş olan arkadaşımızın etrafında kenetlenerek seçimi alacağız."dedi.
MAKAM, MEVKİ İÇİN GÖREVE TALİP OLMADIM
İlçe Başkanı Osman Akbulut'un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkan Aday adayı İbrahim Şahin ise konuşmasına önceki gün Hakkari Süngü Tepe üst bölgesinde meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden şehit askerlere rahmet ailelerine başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında "AK Parti'nin temellerinin atıldığı 2002 yılından bu yana ailece bu camianın içinde yer aldık. Yeni Türkiye'nin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bu kutlu mücadelenin bir parçası olarak hizmet etmek benim için bir onurdur. Önce Allah'ın inayeti sonra sizlerin teveccühüyle ilçeme hizmet etmek için aday adayı oldum. Teşkilatımızın öngörü ve sağduyusuna değer veren bir kardeşiniz olarak buradayım. Makam ve mevki hevesi ile bu göreve talip olmadım. Çünkü ben zaten devletin bir çok kademesinde yönetici olarak görev yaptım ve halen yapmaktayım.
ÖZGÜR, MUTLU BİR DİLOVASI
Dışarıda çalışıp Dilovası'nda ikamet eden belki de tek bürokrat olarak bu kentin birçok sorun ve sıkıntısını yakından biliyorum. Bürokraside kazandığım bilgi, beceri ve tecrübelerime dayanarak ilçemizin sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğime inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerin bir hayal olmayan, özgür, mutlu ve modern yaşanılabilir bir Dilovası için hep birlikte başaracağımıza gönülden inanıyorum.
KAZANAN DİLOVASI OLACAKTIR
Şayet genel merkezimiz şahsımı değilde bir başka arkadaşımıza bu görevi layık görürse de bu camianın bir ferdi olarak ben ve ailem aynı güç ve heyecanla elimizden gelen her türlü desteği aynı şekilde vereceğiz. İlçemize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza, halen görev yapmakta olan belediye başkanımıza ve AK yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu hizmet yarışına talip olmuş tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor. Bu görev kime verilirse verilsin kazanan Dilovası olacaktır."dedi.
Siyaset, 12 Kasım 2018 14:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
Sigara kullanımında dünya lideri olduk!
Koruma altındaki çocukların eserleri Symbol AVM’de görücüye çıktı
Unutulan şüpheli çantadan kopya düzeneği çıktı
Lütfü Obuz: Ne alkol ruhsatı? Bizim işimiz gücümüz İzmit
Büyükşehir’in bu uygulamasından haberdar olmayan var mı?
Antikkapı’dan piknik keyfine pratik dokunuş!
Suriye Hama Valisi Es-Seheyen’den KOTO’ya ziyaret
Gölcüklülerden yetkililere çığlık! Bu çileye son verin
Başkan Hürriyet'i cezaevinde ziyaret etti
İşsizlik fonu işverene akıyor
Sahillerde sıkı denetim
Kartepe’deki bu caddede yürünmüyor!
Erken seçimin ayak sesleri
Rakı keyfi koltuğundan etti!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
