SEDAŞ’tan gerçek gibi tatbikat
Gündem, 11 Kasım 2018 17:42Acil durum genel yangın, güvenlik, arama-kurtarma ve tahliye ekipleri eğitimi başarıyla tamamlandı ve eğitim sonrası yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.
SEDAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü tarafından organize edilen “Acil Durum Genel Yangın, Güvenlik, Arama-Kurtarma ve Tahliye Ekipleri Eğitimi”, Kocaeli Fuar alanı içinde bulunan sivil toplum merkezinde gerçekleşti.
Tüm gün devam eden eğitimde acil durum ekiplerine yangın sınıfları, yangın yerindeki tehlikeler, yangın ortamında oluşan dumanın seyri, söndürme maddeleri ve kullanımı, gazlar ve riskleri, tehlikeli kimyasallar, doğru ihbar, tahliye nedir ve nasıl olmalıdır, işletmedeki güvenlik önlemleri nedir ve ne işe yarar konularında çeşitli bilgiler aktarıldı.
Acil durumda yapılması gereken hareketlerin acil durum yönetim ekibi tarafından sevk ve idare edildiğini belirten Yangın Güvenlik Eğitmeni Tolgay Mazak, eğitim sonrası katılımcıların sorularını cevaplandırarak arama-kurtarma, yangın ve tahliye ekiplerinin görev ve sorumluluklarını anlattı.
SEDAŞ Kocaeli lokasyonunda hizmet veren departmanlardan3 ayrı grup halinde katılım sağlayan 130 çalışan, acil durum eğitimlerinin ardından yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirerek olası yangın olayları karşısında bilinçlendirilerek yangın söndürme çalışmalarına eşlik ettiler.
Başarılı geçen eğitim ve tatbikatların ardından SEDAŞ İş Güvenliği Uzmanları Tülin Ceylan, FerzanderÜnver, Risk Fire Akademi Kurumu Yangın Güvenlik Eğitmeni Tolgay Mazak ve SEDAŞ Kocaeli çalışanları günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Gündem, 11 Kasım 2018 17:42
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te şok ölüm! 5. kattan yere çakıldı
Başkan Söğüt: Gençlerimiz ülkemizi daha güçlü seviyelere taşıyacak
Gölcük İhsaniye’deki o çalışma ne zaman bitecek?
Derince’de Engelliler Haftası buluşması
İzmitli esnafa bayram öncesi kolaylık
İzmit Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci
İzmit Marina’daki Sahil Güvenlik Botu 19 Mayıs’ta ziyarete açılacak
Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı
Anayasanın hangi maddelerini değiştireceksiniz?
Altın o rakamı görecek!
Körfezli özel sporcu Bahar yüzmede Türkiye ikincisi oldu
Büyükkakın: Çiftçimize desteğe durmadan devam edeceğiz
Kurban uyarısı: Artan et tüketimi kalbi zorlayabilir
Kurban Bayramı öncesi fahiş fiyat denetimi
Her 10 kişiden 3'ü işsiz
Başkan Gökçe’den 19 Mayıs mesajı
Kocaeli’de seracılık yaygınlaşıyor
Kocaeli vekili Yargıtay önünde fenerle adalet aradı!
Başkan Sezer: Kutlu bir gündür 19 Mayıs
Emekli ve memur maaşında yeni rakamlar
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
