FNC Çimenler Otomotiv açıldı
İş Dünyası, 10 Kasım 2018 13:4643 yıllık otomotiv tecrübesine sahip Çimen ailesi, Citroën’in yeni yetkili satıcısı FNC Çimenler Otomotiv Kocaeli ve Gümüşhane kent protokolünün yoğun katılımıyla Kocaeli’nde kapılarını açtı.
1995 yılından bu yana Bayraktar Grubu tarafından ülkemizde temsil edilen Citroën markasının Kocaeli’deki yeni yetkili satıcısı FNC Çimenler Otomotiv, Kocaeli ve Gümüşhane kent protokolünün yoğun katılımıyla Kocaeli’nde kapılarını açtı. FNC Çimenler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Çimen’in ev sahipliğinde düzenlenen davete Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Başbakan eski Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kürtün Kaymakamı Ekrem Çeçen, Köse Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Şiran Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, Torul Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı.EN BÜYÜK SERVET İTİBARDIR
FNC Çimenler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Çimen, “Ülkemizin sıkıntılı bir süreç yaşadığı bu dönemde, ülkemize, kentimize, milletimize olan sevdamız yatırıma, üretmeye, istihdam yaratmaya devam etmemizi söylüyor. İş adamları olarak bizler ticaretten ve üretmekten başka bir şey bilmiyoruz. Citroen ve Isuzu markalarının Türkiye’nin güvenini kazanmış olan distribütörleri Bayraktar Holding ve Anadolu Isuzu’nun yetkili satıcısı olarak bu plazada sizlere hizmet vermek bizler için ayrı bir kıvanç, bambaşka bir onurdur. Her zaman size layık olmaya ve güveninizi boşa çıkartmamaya çalıştık ve çalışacağız. Satın alınamayan servet itibardır. Bu bilinçle sizlere hizmet verdik ve vermeye devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.
DEVLETİMİZE DESTEK OLMALIYIZ
Yatırım yaparak devlete destek olmak gerektiğini belirten Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise “Bugüne kadar devletin yasak koyduğu hiçbir iş yapmadık. Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
KOCAELİ’NİN EN ÖNEMLİ TÜCCARLARI
Çimenler ailesi Kocaeli’nin en önemli tüccarlarından biri diyerek sözlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yeni plazanın hayır, bereket getirmesini diliyorum. Kocaeli’ye en güzel şekilde hizmet etmelerini temenni ediyorum. Rabbim utandırmasın” şeklinde konuştu.
ERKEN KALKAN YOL ALIR
Hayatta en güzel şeylerden birinin insanlara iş, aş vermek olduğunu belirten Başbakan eski Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Herkesin yatırımdan biraz itina ettiği dönemde yapılan yatırım çok daha kıymetlidir. İyi tüccarların belirgin bir vasfı vardır. Herkesin beklediği bir dönemde yatırım yapmak akıl işidir. Ortalık biraz daha toparlanınca herkes yatırım yapmak ister ama erken kalkan yer alır. Türkiye’ye güvenen hiç kimse bugüne kadar kaybetmedi. Meşru helal dairesine çıkmadan ticaret yapan Çimen ailesini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise “Kent yöneticileri olarak bizler bu tür işletmelerin açılışlarından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’ye ekonomik saldırıların olduğu bu dönemde İlimizde bu işletmenin açılıyor olması oldukça önemli ve anlamlıdır. Bu noktada buradan yararlanacak insanlarımız için güzel hizmetler sunmasını temenni ediyor, Çimen ailesine hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri hep beraber FNC Çimenler Otomotiv’in açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminden sonra ise davetliler içeriye girerek araçları inceledi.
AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA
FNC Citroën Yetkili Servisi’nde uygulanan net fiyatlı kampanya kapsamında Citroën sahiplerine orijinal bakım yedek parçaları, işçilik ve motor yağlarında cazip indirimler içeren dört faklı “Standart Paket” ve beş farklı “Full Paket” fırsatı sunuluyor. Yağ filtresi, hava filtresi, karter tapası, yağ, bakım ve işçiliği içeren Standart Paket’in fiyatı 395 TL’den başlarken yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi, polen filtresi, karter tapası, yağ, bakım ve işçiliği içeren Full Paket’in fiyatı 725 TL’den başlıyor.
İş Dünyası, 10 Kasım 2018 13:46
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
Kocaeli’de Anahtar partililer eğitildi
Önemli sanatçıların eserleri İzmit’te görücüye çıkacak
İzmit’te Sevgililer Günü coşkusu
Gıda enflasyonunda diğer ülkelere fark attık
Millet Bahçesi’ne dönüştürülen eski fuar alanına yeni spor aletleri
Halkın yüzde 40'ı protein alamıyor
Doğalgaz bağlantı bedeli ile ilgili yeni karar
Dilovası’nda MHP’li kadınlar baş tacı!
Barış Manço Gebze’de şarkıları ile anıldı
Tek kişilik ordu: Ömer Çeker!
Semih Yalçın'dan ortaya karışık sözler!
İzmit Yenice’de üreticilerle buluştular
AKP'li başkan kelimeye takıldı!
Büyükakın sanayicilere ve iş insanlarına böyle seslendi!
