AKP, cep telefonları üzerinden anket yapacak
Siyaset, 04 Kasım 2018 20:52AK Parti’de seçim çalışmalarında teknolojik yenilikler etkin bir şekilde kullanılacak. Yarın gerçekleşecek il yönetim kurulu toplantılarına genel başkan yardımcıları telekonferans ile katılacak. AK Parti seçimlerle ilgili anketleri de bu sene ilk defa cep telefonları üzerinden gerçekleştiriyor.
AK Parti geçtiğimiz seçimlere farklı olarak Mart yerel seçimlerinde teknolojiyi daha aktif kullanacak. AK Parti’nin MYK toplantısında alınan karara göre 5 Kasım Pazartesi İl Yönetim Kurulu, ve 6 Kasım Salı İçe Yönetim Kurulu toplantılarına genel başkan yardımcıları telekonferans yöntemi ile katılacak. Daha önce de Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal illerdeki tanıtım medya başkanları ile telekonferans yöntemi ile toplantı gerçekleştirmişti. Bu yöntemle yerel seçim çalışmalarının başlaması öncesinde genel merkez yöneticileri ile teşkilatlar arasında bağın güçlendirilmesi hedefleniyor.
2 MİLYONA ANLIK BİLGİ AKIŞI
Teşkilat yöneticileri ile genel merkez arasında anlık iletişim sağlamak ve seçim çalışmaları sürecince söylem birlikteliğinin oluşturulması için de Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından bir hazırlık yapılıyor. Bir GSM şirketinin uygulaması üzerinden oluşturulacak platform ile yaklaşık 2 milyon teşkilat üyesine bilgi akışı sağlanacak. Uygulamada data verilerinin tutulmayacak olmasıyla da parti içindeki bilgilerin dışarıya sızdırılmasının önüne geçilecek.Yerel yönetim Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma da ise mobil arşivleme sistemi hayata geçiriliyor. AK Parti’nin girdiği tüm seçimlerdeki aday adayları, adaylar aldıkları oy mülakat değerlendirmelerine bu sistem üzerinden ulaşılabiliyor. Sisteme sadece partinin yetkilendirdiği isimler erişim sağlayabiliyor.
ANKETLER CEPTEN
AK Parti seçimlerle ilgili anketleri de bu sene ilk defa cep telefonları üzerinden gerçekleştiriyor. Seçim çalışmalarının hızlanması ile birlikte AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve belediye başkan adaylarının sanal mitingler gerçekleştirebilmesiyle ilgili de çalışmalar yürütülüyor.
Siyaset, 04 Kasım 2018 20:52
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Nedir bu korku?
Senanur ve Salih mutluluğa evet dedi!
Erdoğan okul saldırılarını böyle yorumladı
Necmi Bulut yeniden KOTO Başkanı
Okullarda ölmek istemiyoruz dedi, ceza aldı
İyi yetişmiş bireyler toplumun geleceğini şekillendirir
Dilovası’nın kütüphane ağı güçleniyor
Başkan Ömeroğlu’nun kuzeni vefat etti
Bahçeli PKK liderinden bahsetmeyi alışkanlık haline getirdi!
İzmit’te üniversite öğrencileri bu hizmetten memnun
Raporlu ilaç kullanan hastalara iyi haber
Vali Aktaş, kendisine mail atan vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’nin spor tarihine ışık tutan eser
Kartepe’de yerleşim merkezinin ortasına baz istasyonu diktiler
Hayvan dışkıları yine denize akıyor, yetkililer bakıyor
Bebek arabalarını kitaplarla doldurarak fuardan ayrılıyorlar
Bakan memur ve emekli zammı ile ilgili ne dedi?
İzmit’te öğrencileri beslemeye devam
Ulaşımpark’tan kalite hamlesi
Bunu yapan insan olamaz! Yavru kedileri ayakları ile ezerek öldürdüler
Konuşanın, yazanın ceza almadığı Türkiye bu mu?
Çayırova’daki yeni kitap kahve Başkan Çiftçi’nin takibinde
Erdoğan’ın gençliğin başkenti ilan ettiği Kocaeli, o buluşmaya ev sahipliği yaptı
Sanayide çarklar yavaşlarken borçlar büyüyor
Vatandaş Büyükşehir’e seslendi: Malzemeler israf edilmemeli
Ulu orta herkesin onurunu, şerefini etkileyecek şekilde itham etmeyin
Sosyal medya uyarısı: Her gördüğünüze inanmayın
Çakırlar Köyü’nde iki günlük şenlik: Pat Pat Festivali
Başiskele’de öğrencilerden anlamlı bağış
Atıl araziden 8 ton balkabağı çıktı
Tramvayla yolcu taşıma sayısında yeni rekor
Derince’de güvenlik için 55 okula dedektör cihazı desteğinde bulunuldu
Darıca’da MHP’liler KEDFE yönetimini ağırladı
Çayırova Meclisi’nde 6 gündem maddesi karara bağlandı
İkinci el araç satın alırken buna dikkat!
Akaryakıtta zam dalgası sürüyor
İSU’dan 3 ilçeye altyapı yatırımı
İhracatçılara yüzde 3 döviz dönüşüm desteği, yüzde 10’a yükseltilmeli
Erdoğan'dan suç işleyip ülke dışına çıkanlarla ilgili açıklama
