Hasbihalde buluştular
Gündem, 24 Ekim 2018 07:20Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Hasbihal Buluşmaları adı altında farklı bir halkla ilişkiler projesine imza attığı toplantılar anne çocuk kulüplerinde devam ediyor. 1 Yılda 40 Bin vatandaşla Hasbihal Buluşmaları’nda bir araya gelen Demirci, her kesime ulaşarak vatandaşların taleplerine, öneri ve isteklerine birinci elden cevap veriyor.
“Çayırova’nın 4,5 Yıldaki Kazanımları Göz Dolduruyor”
1 yılda binlerce vatandaşlarla bir araya gelerek Çayırova’nın değişimini anlatan, vatandaşların taleplerini dinleyerek, yapılan yatırımların halk nezdindeki olumlu yada olumsuz sonuçlarını birinci elden ölçen Belediye Başkanı Şevki Demirci, önemli bir halkla ilişkiler projesi olan Hasbihal Buluşmaları’na anne çocuk kulüpleriyle devam ediyor. Yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte kaldığı yerden devam eden Hasbihal Buluşmaları’nda çalışmaları vatandaşlarla paylaşan Demirci, talepleride dinliyor.
Çayırova’nın 4,5 yılda kazandığı yatırımları ve bu yöndeki hızlı gelişimini aktaran başkan Demirci, değişen, gelişen ve büyüyen bir kent olma yolunda ilerlediklerini söyledi. İlçenin tüm eksikliklerini yerine getirecek bir sistemle hizmet ettiklerini ifade eden Demirci, eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan çevreye ve daha birçok alandaki hizmetleri vatandaşlarla paylaşıyor.
Demirci, “1 Yılda 40 Bin Vatandaşımızla Buluştuk”
Hasbihal Buluşmalarının vatandaşlarla birebir istişare ve bilgilendirme olduğunu hatırlatarak 1 yılda 40 bin vatandaşla bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Halkla ilişkiler alanında önemli bir adım olan Hasbihal Buluşmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl başlattığımız bu projemiz sayesinde 40 bin vatandaşıma çalışmalarımızı anlattık. Onların fikirlerini ve taleplerini aldık. Bu çalışmada 2017 yılından itibaren öğretmenlerimiz, derneklerimiz, esnaflarımız, sağlık çalışanlarımız, anne-çocuk kulüpleri, bilgievleri ve gençlik merkezlerimizdeki velilerimiz ile bir araya geldik. Yeni döneme ise geçtiğimiz haftalarda yine anne-çocuk kulüplerimizle başladık.” dedi.
Gündem, 24 Ekim 2018 07:20
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
