Utanmadan bir de tören yaptılar!
Siyaset, 22 Ekim 2018 22:46CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Meclis Başkanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Gebze – Darıca metro hattı için; Hiç utanmadan 4 ay sonra tabelasını diktikleri projenin temel atma törenini gerçekleştirdiler. İşte yeni Türkiye” dedi.
ÖNCE BİR TABELA DİKELİM SONRA TEMELİ ATARIZTahsin Tarhan, “Dünya’nın hiçbir ülkesinde olmayan politika anlayışı maalesef Türkiye’de vatandaşa hiç çekinmeden uygulanıyor. 4 ay önce ortaya çıkarmıştık, Gebze-Darıca arasına daha temeli bile atılmayan metronun durak tabelalarını dikmişlerdi. Çünkü yaklaşan seçimler öncesinde vatandaşa çalışıyoruz imajı verilmek isteniyordu. Hiç utanmadan 4 ay sonra tabelasını diktikleri projenin temel atma törenini gerçekleştirdiler.
BU NASIL KARDEŞLİK?
Tahsin Tarhan, “Paylaşarak yaşandığı takdirde yoksulluğun olmadığı bir dünyada kardeşçe yaşanabileceğini” söyleyen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ın sözleri üzerine “ Bu nasıl kardeşlik? Bir tarafta sarayda ejder meyveli tatlılar yiyen iktidar mensupları var diğer tarafta pahalı olduğu için pazardan limon bile alamayan vatandaş. Bir tarafta damadını bakan yapan, tüm aile fertlerini devlet kadrolarına atayan iktidar zihniyeti ver diğer tarafta atanamadığı için intihar eden öğretmenlerimiz. Sayın Binali Yıldırım’ın kardeşçe paylaşmaktan anladığı bu mudur?” dedi.
KOCAELİ’YE VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR
Tahsin Tarhan, “Maalesef Kocaeli’ye verilen sözler tutulmuyor. Örneklerini hep beraber görüyoruz. Metro’nun temel atma töreni daha yeni gerçekleşti. Yıllardır Kandıra Duble Yolu tartışmaları kamuoyun gündeminde. Onun da temel atma töreni dönemin bakanları, valileri ve bürokratları katılmıştı. Yine sözler verilmişti. Ancak sonucu hep beraber gördük. Umarım Metro için aynı sonuç geçerli olmaz” dedi.
Siyaset, 22 Ekim 2018 22:46
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
