SP Karamürsel’de temayül yoklaması yaptı
Siyaset, 21 Ekim 2018 09:15Saadet Partisi Karamürsel İlçe teşkilatı Eylül ayı divan toplantısı ve 2019 yerel seçim çalışmalarının ilk adımı olan, başkan aday adaylarının belirleneceği temayül yoklamasını gerçekleştirdi.
Toplantıya İl teşkilatından görevli aday belirleme komisyonu üyesi Dr. İbrahim Akgündüz ve Necati Elçik katıldı. Saadet Partisi Belediye Meclis üyesi Şaban Ihlamur, İlçe yönetimi ve mahalle teşkilatları ve üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantıd ; açılış konuşmasını yapan İlçe başkanı Mehmet Özalay ”Ülkemizde artık 16 yıllık yanlış politik uygulamalar , bilinçsiz yatırımlar sonucunda ekonomik kriz ve dar boğaz gizlenemeyecek hale gelmiştir. Haziran seçimleri öncesi istihdamı artırmaya yönelik adımlar esnafa dağıtılan krediler ile 100 günde ekonominin düzeleceğinden bahsedilirken, ne işsizlik düştü ne de esnafın aldığı krediyi ödeyecek gücü var.
Dövizdeki artışlar dalgalanmalar sonucu meydana gelen zamlar bir çok esnafın dengesini bozdu. İğneden ipliğe birçok ürünün ithalat yoluyla temin edildiği ülkemizde, yıllardan beri uyardığımız yerli ve milli üretimin ne denli hayati önemli olduğu bu dönemde ortaya çıkmış herkes tarafından hissedilir hale gelmiştir.
2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde “ben reis için sizden oy istiyorum” diyecek bir iktidar partisi belediye başkanına bu milletin vereceği bir oy yoktur. Artık mağduru oynamaktan vazgeçip, gerçeklerle yüzleşmek zorundasınız.
Belediyeciliğiniz müteahhit beslemekten, yandaşa menfaat oluşturmaktan ileri gidemedi. Artık yolda önümüzü çevirip “Allah aşkınıza bu zulüm bitsin, artık bu belediyeyi alın” diyerek halkımız serzenişte bulunuyor.
Milletin malını israf etmeden, yandaşa ve şahsi menfaatlere yönlendirmeden, belediye bütçesini halkımızın hizmetine sunacak en güzel çalışmaları bu teşkilat öncülünde hakka ve hakikate değer veren gönüllülerle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
İl sorumlusu Dr İbrahim Akgündüz ise; Temayül yoklaması ile havuza toplanan isimlerin tasnif edilerek, komisyon olarak görüşmelerin yapılacağını, resmi seçim takvime kadar aday belirleme çalışmasının tamamlanacağını “ söyledi.
Siyaset, 21 Ekim 2018 09:15
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
