Kent Konut örnek oluyor
Gündem, 15 Ekim 2018 04:41Samsun Büyükşehir Belediyesinden gelen heyete, Kent Konut A.Ş’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.
Samsun Büyükşehir Belediyesinden gelen heyet, Kent Konut’u ziyaret etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, İmar Ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ercan Uçarlı, Etüt Proje Dairesi Başkanı Cüneyt Yalçınkaya ve Kamulaştırma Şube Müdürü Mehmet Tansık’ın da aralarında bulunduğu heyeti Kent Konut A.Ş. Genel Müdürü Yalçın Özon misafir etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş’nin çalışmalarını tanıtan Genel Müdür Özon, Kocaeli’ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.
KENTSEL DÖNÜŞÜM HAKKINDA
Genel Müdür Yalçın Özon,Samsun’dan gelen heyete, Kocaeli’nde uygulanan kentsel dönüşüm projeleri hakkında brifing verdi. Kentsel dönüşümün, şehrin önemli bir bölümünde proje kapsamında sistematik bir şekilde yapılması ve mevcut yapı stoklarının kontrolü hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Olası deprem ve risklere karşı toprak zeminin ve üzerindeki yapının risk değerlemesi yapılarak, toprak zeminin yapısına uygun temelli yapıların yapılmasının önemi vurgulandı.
KOCAELİ’NDE YAPILAR ÇALIŞMALAR
Genel Müdür Yalçın Özon, zemine uygun yapılaşma sayesinde olası depremlerde yaşanılabilecek can ve mal kaybının en aza indirilmesinin önemine vurgu yaptı.Özon, daha sonra, çarpık şehirleşmeyi düzenlemek amacıyla Kocaeli ilinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili detaylı sunum çalışması ile bilgilendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşüm çalışmalarının yanı sıra Kent Konut’un uygulamış olduğu kentsel dönüşüm projeleri ve hafriyat gezilerinde bulunan heyet, üç gün boyuncaKocaeli ilinde incelemelerde bulundu.
Gündem, 15 Ekim 2018 04:41
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
